Arsell Muratseyma2015 yok yok postun sahibi de benim dünku postum gibi endişeli. Sen de değişir mi deyince tam üstüne bastın. Sorun yok kardeşim 🫂🫂😇
Rezan_korkmaz Arsell detaylı da doktor erkek dedi artık değişmez die umud edip hazırlık yapmaya başlıcam yavaştan çünkü gün geçtikçe herşey ateş pahası oluyor çocum doğunca çıplak kalacak yoksaaaa😄😄😄🫠🫠🫠🫠🫠
Arsell Rezan_korkmaz ben de 3 hafta sonra inşallah detayliya gidicem, bence artık değişmez ama yine de bekliyorum😁
Rezan_korkmaz Arsell erkek die tahminde bulunduğu Zaman değişme oranı olmaz diolar ama ben forum da çok değişen gördüğüm için 26 haftalığız halen değişir mi diyorum 🫠🙄🙄😄
Rezan_korkmaz Muhammed123 benimde iki kızım var oğlum olacak inşallah darısı başına sağlıkla hayırlısı ile gönlünce olsun inşallah
Zeynepbayav 13 haftadan beri erkek sandığım bebeğim dün kontrolde doktor kız dedi 19haftaligim şuan. İki hafta sonra detayliya giricem daha net belli olur. Tüm kıyafet hazırlıklarını da yapmıştik. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Rezan_korkmaz Zeynepbayav erken tahmin yapıldı zamandan yanılma payı baya yüksek oluyor ben detaylı ya kadar hiç kimseye söylemedim cinsiyeti 😄😄😄
Rezan_korkmaz Minezra kaç haftalık canım kesin mi ben 19 haftalık devlete gitim özel erkek demesine rağmen kız dedi 🫠🙄
Minezra Rezan_korkmaz canım 11 haftadan beridir kız tahmini yapılıyor suan 16 dayım %100 demiyor ama kız gibi diyor gördük ama bacak arası boş
Rezan_korkmaz Minezra hayırlısı olsun inşallah canım benim de iki kızım var Rabb’im isteyen herkese nasıp Etsin inşallah 🥹😍