Gulsedaa1 Busus ah kiz olsaydi asel sare olacaktı ismi hazırdı erkekde kararsizdim ama asil olacak gibi duruyor
Gulsedaa1 Tazeannebirsi yani ınstagramdan bazı sayfalar takip ediyorum orda ateş poyraz cesur ayaz vs bu gibi isimler hakkında iyi olumlu şeyler demiyorlar çocuğa hayatı boyunca enerjisel anlamda yansıyor tabikide yine annesi sizsiniz daha iyisini bilirsiniz 🙏
Dryfrmzz25 Dilekle kötü değilde pars hayvanlara konulan da bir isim sarp da beğenmedim sizce diye sormuştunuz fikrimi söyledim valla☺️ daha güzel isimler var bence
Zynp12 Gulsedaa1 güzel isim asıl Göktuğ benim kızım olacak Asel nazlı düşünüyoruz bizde. Fikir olsun sizede ahlas ismide çok hoşuma gidiyor erkek ismi olarak anlamida güzel
Hamdiyevural Gulsedaa1 bn Mirza Şiraz koydum adını herkes çok beğendi hele Şiraz ismi hiç duyulmamis bnde daha önce duymadığım için o isim olaun istedim çok şükür nasip oldu
Reyhan-v @Gulsedaa1 Merhaba 🤚biz de Mete koymaya karar verdik. Hamile olduğumu öğrendiğimizden beri metoşumuz o bizim :) dilimiz de artık alıştı söylemeye basit ama çok anlamlı geldi bize :) göktuğ güzel bu arada
Ugurhilal Gulsedaa1 bende çok düşündüm içime en çok Aziz uras sindi sanki ilk kızımı babanesiyle babası verdi ismini ay ne söylesem alay ettiler şimdi doğana kadar kimseye bu ismi seçtim demek istemiyorum yine alay edecekler saçma sapan diye