Gulsedaa1 Arenn1 ikinci ismi koymayı düşünüyorum ama sadece kulağına söylemek amaçlı kimlikte veya seslenirken demek istemiyoruz
Arenn1 Gulsedaa1 öyle isim olarak uslu bir yapıya sahip.Ama yine de yetiştirmeye de bağlı bazı şeyler.Benimde tek düşüncem şimdi ikinci bebemm bakalım o nasıl olacak 😊
Gulsedaa1 Tazeannebirsi yani ınstagramdan bazı sayfalar takip ediyorum orda ateş poyraz cesur ayaz vs bu gibi isimler hakkında iyi olumlu şeyler demiyorlar çocuğa hayatı boyunca enerjisel anlamda yansıyor tabikide yine annesi sizsiniz daha iyisini bilirsiniz 🙏
Muratseyma2015 Tazeannebirsi tabiki karar senın ama ateş kulaga hiç hoş gelmıyor isimlerın bir süre sonra karakteri yansıttııgını düşünüyorum yine de siz bilirsiniz
Tazeannebirsi Muratseyma2015 karakter analizine detaylı baktık zaten ama her hangi olumsuz bi şey göremedik. Dini olarak da anlamsal bi sorun olmadığı için caizdir dediler
Snmtrgt Benim de oğlum olucak inşallah isim konusunda çok kararsızım atlas,ediz,kuzey bana da yardımcı olur musunuz😇
Umutaren Arenn1 çok tatlı, sorunsuz, pek ağlamayan, acı eşiği yüksek, güleç, kendine güvenli bi çocuk insan ayırmaz ona gitmeyeyim demez ben seviyorum tüm özelliklerini 🥰
Gulsedaa1 Busus ah kiz olsaydi asel sare olacaktı ismi hazırdı erkekde kararsizdim ama asil olacak gibi duruyor