Seydanuurr4 Ayselcnt bişey soracam ben tutmuyorum kaba katıyorum koyutorum 2 saniye sonra çekiyorum ve rengi soluk oluyor o yüzden mi sabit kırmızı renk ondan mı soluk oluyor ki belki ondan dw silik çizgi çıkmıyor olabilir mi
Maviii_98 Seydanuurr4 10 sn fln durması gerekiyor ne çok uzun ne çok kısa idrarda içine alabilmesi için 2 saniye kısa değilmi pakette yazıyordu sanki bende ordan hatırlıyorum
BirPrensBirAnne zehrayarencandemir bende öyle yapmıştım canım oğlumu öyle öğrendim , gözünüz aydın ☺️
Seydanuurr4 Maviii_98 çizgi ondan çıkmıyor olabilir mi çünkü sabit çizgi bile çok soluk yavaş yavaş ilerliyor
Maviii_98 Seydanuurr4 evet olabilir yeteri kadar idrarı alamadığı için çünkü damlalıklı olan testlerde bile 3 damla yeterli deliyor 4 damla çok geliyor mesela illa Bi ayarı var
Fatm_ zehrayarencandemir Canım benim testin resmen kop koyu çıkmış hayla neyi düşünüyorsun anlamadım hemen git kan ver hayırlı olsun şimdiden ❤️
Xsare zehrayarencandemir bu test okuduğunuz gibi yapılıyor doğru yapmışsınız bende kullanmıstım bu testle öğrendim gebe olduğumu ve hızlı akmasıyla alakalı değil bence direk kan verin ben daha silik çizgiyle öğrendim
zehrayarencandemir Maviii_98 yaptım bu sefer pet bardakta tutarak yaptım ve sonuç💘💘
Maviii_98 zehrayarencandemir gözünüz aydın inşallah devamında gelir sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Kan verin çizgi koyu değerde güzel bir sonuç olur inşallah 🌸🌸