zehrayarencandemir Kızlar bu hızlı testi yaptım ama biraz fazla ve hararetli geldi idrarım teste. Önce tamamen kıpkırmızı oldu sonra çizgiler belli oldu gebelik çizgisi hatta hemen belli oldu. İdrarımın hızlı ve fazla gelmesi yanıltır mı 
mervemurat16 zehrayarencandemir Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
fayting zehrayarencandemir bence gebesiniz tekrarlayın testi isterseniz pet bardak içine yapıp yaptırabilirsiniz de 🎈
Fatm_ zehrayarencandemir Canım benim testin resmen kop koyu çıkmış hayla neyi düşünüyorsun anlamadım hemen git kan ver hayırlı olsun şimdiden ❤️
zehrayarencandemir sutlukahve_ hayir direkt o uzun cubugun üstüne yaptim öyle de yapabilecegim yaziyordu
ffckizannesi Bazıntestler başta pembeleşiyor sonra belirginleşiyor çok net çizgilerin direk kan ver bence
zehrayarencandemir ffckizannesi ay hiçbir şey bilmiyorum 🤭 nasıl kan vermem gerekiyor ne demem gerekiyor gidince şaştım kaldım
sutlukahve_ zehrayarencandemir ben öyle hiç ama hiç duymadım genelde idrara batirmanz gerekiyor ondan hatalı olmuştur diyecektim ama üzerinde yazıyor diyorsunuz bilemedim ilginç
BirPrensBirAnne zehrayarencandemir bende öyle yapmıştım canım oğlumu öyle öğrendim , gözünüz aydın ☺️
Ayselcnt sutlukahve_ erken gebelik testlerinin üzerinde idrara 10 saniye tutun diyor..yada bir kapta idrar biriktirip 10 saniye kabın içinde tutun diyor.. ama idrara tutmak çok sağlıklı olmuyor..
lilyum_ zehrayarencandemir acilden beta hcg baktircam derseniz bakarlar. Ama bence var hatta yumurtlamaniz da erken bence. Beta değeriniz yüksek çıkabilir. Şimdiden hayırlı olsun🌸
Seydanuurr4 Ayselcnt bişey soracam ben tutmuyorum kaba katıyorum koyutorum 2 saniye sonra çekiyorum ve rengi soluk oluyor o yüzden mi sabit kırmızı renk ondan mı soluk oluyor ki belki ondan dw silik çizgi çıkmıyor olabilir mi
zehrayarencandemir Maviii_98 yaptım bu sefer pet bardakta tutarak yaptım ve sonuç💘💘