yeschef-13 OguzMoms benimdee 26+3 bugün kontrolüm vardı diğer kontrol 28+3 🫠 aşı olacağım bende benim tahmini doğum 9 haziran gösteriyor sistem amaa normal doğum olacağı için mayıs sonu haziran başı bakalım
OguzMoms yeschef-13 Bende bidaha 28+5 de gitcem benimde 40 haftami 9 Haziran gösteriyor ama sezeryanda doktorlar genelde 38 de aliyo o yüzden Mayıs sonu olur benimkide 🙂
Lina- Gizemzumra uygulama kaç mayıs gösteriyodu, benimde 6 mayıs gösteriyo uygulama cuma günü kontrolüm var soracam bakalım
busraaa10 Gizemzumra 28 olduk mayıs sonu gözüküyor uygulamada inşallah gününü bekler zamanında sağlıkla alırız kucaklarımıza miniklerimizi 🫶🏼🌸
06_hb06 erkencikus_ amin hepimiz inşallah rabbim su gibi doğumlar nasip etsin bende korku mutluluk hepsi bir arada 🫣😅
erkencikus_ 06_hb06 aminnn benm.2 gebeligm bu tabi zor ama bitivercek tadını çıkarın her anın korkmayinn
btytgy Gizemzumra aa kaç haftalıksınız doğumlarımız çok yakın olacak gibi ben de normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa 🙏🏻 27+1 mayıs sonu gibi bekliyoruz. Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin 🥹🌸
Boncukk123 Gizemzumra tahmini doğum tarihi 19 Mayıs bende sordum doktoruma ama henüz doğumu konuşmak için erken olduğunu söyledi 35 den sonra net bşey söylenebilir bence benim son adet tarihine göre bebek 1 hafta önden gidiyor
aysima41 Safie2020 ben 32+0 da gideceğim tekrar çalışabilir raporu almak için.. o zaman muayeneye geliş sıklığını konuşuruz dedi
06_hb06 Safie2020 Ağustos 2 benim evet hallettim çok şükür biz eşimin görevi sebebiyle ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz o yüzden erkenden yaptım tamamen ağırlaşmadan şimdilik herşey hazır o güzel günü bekliyoruz rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥹🤲
06_hb06 erkencikus_ inşallah öyle olur rabbim bağışlasın evladınızı sizinle aynıyız şafaklar azaldı çok şükür 🥰
Safie2020 06_hb06 benimde 7 Ağustos bnde başlayacağım hafta sonuna kadar bitirmek istiyorum bacak ağrım falan var fazlaca
06_hb06 Safie2020 rabbim kolaylık versin inşallah gerçekten iyice ağırlaştık artık ama herşeye değer çok şükür sende bir an önce hazırla dursun bencede çünkü gün geçtikçe ağırlaşıcaz annesi🥰
Safie2020 06_hb06 amin aynen canım inşallah halledebilitim gözümde büyüyor iş yaomakta zorlanıyorum bir de grip ilmusim bigaz agrdi6 falan derken halsiz kaldım. Siz ne zaman gittiniz en son kontrole ben bugün gittim 30 haftaydi bı de 33 de gel dedi
merylii_ Gizemzumra ilk gebelik ve 40.hafta 22 Mayıs a geliyor, son gittiğimde yüzüstü yatıyordu oğluşum, 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne durumda, bende normal doğum istiyorum ama hiç normal gelecek gibi değil beyefendi.
1oglanannesi Gizemzumra 20 mayısda bekleniyo bebem 29+2 yiz bebem makat gelis ama dönmedi daha zaman su gibi akıyo gerçekten yetişemiyorum zamana 😄🙈
Serendipity16 1oglanannesi bana da bugün doktor makat gelişi dedi 29. Haftaya girdim bende birkaç gündür hareketlerini aşağıda hissediyordum sizde öyle mi hissediyorsunuz bi de aşağıda olduğundan galiba çok güçlü hissetmiyorum eskisi gibi
06_hb06 Safie2020 ben en son Şubat 12 de gitmiştim bu hafta yine gidecez bakalm aman dikkat et cnm bol bol meyve tüket düzelirsin inşallah ama ufaktan başlarsan güzel olur tabi o zaman sanada çok iyi gelecek eminim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🥹❤️