Merhaba kızlar dün akşamdan beri iki defa idrar kaçırdım. Ben idrar diye düşünüyorum ama su olabileceğinden de korkuyorum. Su gelişinde idrarınızı yaparken hissettiğiniz şeyi hissediyor muyuz yoksa fark edilmiyor mu? Gelen şey su olsaydı sancım da olurdu herhalde diye düşündüm ama kafam karıştı 🤦🏻‍♀️

Mlkyrlmz
    Su idrar gibi değil tutamazsın kendi gelir ve çamaşırını değiştir ped takma çamaşırın ıslanırsa tekrar değiştir tekrar ıslanırsa sudur ama unutma idrar kontrol edilir su edilmez

Mlkyrlmz suyun geldi benim ama sancım yoktu suyunu tutamiyorsun akıp gidiyor bacaklardan çamaşır kıyafet hep ıslak oluyor tuvalete çişini tutuyorsun ama şu durmuyor benim tuvalette geldi çişini yaptım ayağa kalktım gibi boşaldı durmadı banyoya gidene kadar aktı heryere

Dnmzzeda tutamadım ben de o yüzden korktum ama iç çamaşırımı değiştirdiğimden beri olmadı tekrar

hunilimom bende de birinde öyle oldu tam işim bitti çıkacaktım bi ıslaklık hissettim ama çok fazla değildi iç çamaşırımın bir kısmı ıslanmıştı sadece diğerindeyse tuvalete kalktım sabah bi anda tutamadım ama idrara da sıkışık olduğum için yine anlamadım su muydu idrar mıydı

gozdeyildirim inşallah anlarım ya bazıları azar azar geldiği de oluyor falan diye yazıyordu burada o aklıma geldi

Mlkyrlmz
            Değiltirysen takip et devamlı ıslanır herkesin bir anda suyu boşalmaz sızıntı sızıntı devam edebilir

Mlkyrlmz eğer normalde idrar kaçırma gibi bir sorunun yoksa suyun gelmiştir. Benim 39+3 te evi temizlerken bi anda çamaşırım ve eşofmanım ıslandı çiş değildi yani çiş kokar bi de rengi bellidir yani. Lavaboya gittim çişimi yaptım sonra baktım tekrar ıslaklık var ama ne ağrı ne sancı ne de nişan var. Acile gittim zaten 2 cm açılmam vardı suyun gelmiş acil doğumu başlatacaz dediler bastılar suniyi 12 saatte doğurdum

Bir de şırıl şırıl gelmedi suyum, normal akıntı gibi ıslaklık oluyordu enfeksiyon kaparız diye doğuma aldılar

Derinnmom daha önce idrar kaçırma durumu sadece çok çok sıkışıksam birki damla şeklinde olmuştu o kadar bunu da kokladım idrar gibi kokmadı sık sık iç çamaşırı değiştirdiğimden beyaz kalmamış farklı renk giydim bu sefer de rengini göremedim 🤦🏻‍♀️ ama bu yaşadığım olay sabah 7de oldu ve tekrarı olmadı o yüzden kafa karışıklığı yaşadım

Mlkyrlmz su devamlı geliyo hala çamaşırın ıslak olması lazım kokusuz şeffaf su bildigin