Merhaba kızlar dün akşamdan beri iki defa idrar kaçırdım. Ben idrar diye düşünüyorum ama su olabileceğinden de korkuyorum. Su gelişinde idrarınızı yaparken hissettiğiniz şeyi hissediyor muyuz yoksa fark edilmiyor mu? Gelen şey su olsaydı sancım da olurdu herhalde diye düşündüm ama kafam karıştı 🤦🏻♀️
Su nasıl gelir
Mlkyrlmz su dolu balonun bi anda patlamasını düşün öyle şakır şakır geliyor su bilmesen bile anlayacaksın emin ol
gozdeyildirim inşallah anlarım ya bazıları azar azar geldiği de oluyor falan diye yazıyordu burada o aklıma geldi
Mlkyrlmz eğer normalde idrar kaçırma gibi bir sorunun yoksa suyun gelmiştir. Benim 39+3 te evi temizlerken bi anda çamaşırım ve eşofmanım ıslandı çiş değildi yani çiş kokar bi de rengi bellidir yani. Lavaboya gittim çişimi yaptım sonra baktım tekrar ıslaklık var ama ne ağrı ne sancı ne de nişan var. Acile gittim zaten 2 cm açılmam vardı suyun gelmiş acil doğumu başlatacaz dediler bastılar suniyi 12 saatte doğurdum
Bir de şırıl şırıl gelmedi suyum, normal akıntı gibi ıslaklık oluyordu enfeksiyon kaparız diye doğuma aldılar
Derinnmom daha önce idrar kaçırma durumu sadece çok çok sıkışıksam birki damla şeklinde olmuştu o kadar bunu da kokladım idrar gibi kokmadı sık sık iç çamaşırı değiştirdiğimden beyaz kalmamış farklı renk giydim bu sefer de rengini göremedim 🤦🏻♀️ ama bu yaşadığım olay sabah 7de oldu ve tekrarı olmadı o yüzden kafa karışıklığı yaşadım