BabyAta 34busra valla o kadar çok araştırdım ki ne fiyatlar verdiler şaka gibi. Ama en son burayı sevip yaptırdım şansıma ne çıkarsa diye ama beklediğimden şahane bir şey olduuu😍
ipeklinaismom haticekrkmz_49 yastık battaniye 900 , tulum set 350 vermiştim . Battaniye kaliteli muslin ince değil
Anneadayi46 Merhaba ben kızkardeşim için instagram Urasbebetasarimi sayfasından tulum seti yaptırmıştım isimli hem bayan çok kibar hem aldığım tulumu çok kaliteli ve yumuşaktı kızkardeşimde bende çok beğendik.
Moonlight7 klbkvadisi ben yılbaşından önce yaptırmıştım yastık tulum eldiven şapkası 600küsürdü tam net hatırlamıyorum şimdi zam gelmiştir illa ki instagram sayfası var bakabilirsiniz hemen dönüş yapıyorlar çok ilgililer☺️
Azra8Engin Cylnmrym butikbebecik ten yaptırdım çok kaliteli geldi. Ben 500 TL ye yaptırdım su an 600 TL olmuş
SakinaG daha yaptirmadim, ama momanddesigntr-e yaptirmayi dusunuyorum. Hepsinden daha cok begendim ve fiyati az da olsa daha uygun
Hulo2105 Cylnmrym ben trendyoldan yaptırdım fiyatı da iyiydi. 2 günde elimde oldu. Ben instagram sayfalarına güvenmiyorum. Link atarım istersen
UmayAsya Cylnmrym esilaaksesuar buradan yaptırmıştım 3 sene oldu yaptirali şimdi daha güzel modeller var