fundatlas Limonlukekkk bu beni kusturuyodu Sidefer demir kapsüle geçtim ama yazdırılmıyor eczaneden ücretli alınıyor
fundatlas Ftma81 evet değerlerim iyi çıkıyor. Hamilelikten önce kansızlık vardı hep üşürdüm bu kış hiç üşüdüğüm zaman olmadı kanım da iyi çıkıyor
gamze6606 Limonlukekkk ben kullanıyorum, ilk başladığımda günde iki doz aç karnına sabah ve akşamdı. O kadar çok mide bulantısı yapmıştı ki bende doktora söyledim, tek doz yatmadan önce iç demişti bana, öyle yapınca bir problem yaşamadım.
esindogantirak Aysima_19 yaklaşık 2aydır kullanıyorum sabahları aç karna, kabızlık için de gece yatmadan biraz önce ılık suya 2 /3 tane günkurusu kayısı koyuyorum, yumuşayınca hem suyunu içiyorum hem de kendisini yiyorum, tavsiye ederim
HaticeGH Limonlukekkk bana aç karnına kullan demişti ama mide bulantısı yaptı tekrardan tok karnına almaya başladım doktoruma danışarak bi sıkıntı yaşamadım, ama sürekli her gün kullanmıyorum bazen unutuyorum
Kaderimmmm16899 Ben de kullanıyorum midemi bulandirmıyor ama içtikten sonra bi koku geliyor agzıma o kötü ediyor beni 😊
maviipapatya Aysima_19 ya ben 3. Demir ilacıma geçtim bu kabızlık belasından kurtulamıyorum. Doktorum toz yazdı ondan içiyorum ishal oluyorum ama demiri bıraktım resmen bu kabızlıktan dolayı. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok arada tuvalete çıktıysam demir ilacı içiyorum peşine. Zaten kabıza meyilli vücudum vardı. Hepten taş oluyorum ben de. Vicdan azabı da çekiyorum bi tavsiyeniz var mı
Aysima_19 maviipapatya ben pregnomarin takviye kullanıyorum doktorum mükemmel bir ilaç her vitamin var içinde demişti aklınıza gelecek her vitamin sizde araştırın doktorunuza danışın ilacı uygun görürse eğer kullanabilirsiniz
maviipapatya Onu kullanmama rağmen yaşıyorum bu sorunu :( neyse artık ishal ilacıyla götürmeye devam edeyim en iyisi
Ebru3457 Limonlukekkk bende kullandim ama yaklaşık 3 haftadır kullanmıyorum bitti sağlık ocağı bunu kullanabilirsin demişti aynı diye onu kullandım 1 hafta felan şimdi hiç birini kullanmıyorum
Lavinya21 Limonlukekkk ben kullanıyorum kullandığım ilk zamanlar aşırı ağrı ve miğde bulantısı yapıyordu alışınca çok şükür bir sorunum olmadı doğuma kadar kullanacağım