Mervus Babyloading aklımda en en en çok olan markaydı bu canım ben de az evvel sayfasında gezindim cidden kullandığı kimyasallar bile temiz içerikli görünüyor fiyat sıkalası da ortama minvalde yerinde inceleyip alıcam sanırım 👍
emel16 Babyloading evet ya bende bunu almayı düşünüyorum canım memnun kalmana sevindim emin olamamıştır yarın gidip bakmayı düşünüyorum. Benim ellerimde çok fazla kuruluk oldu krem sürüyorum on dk en fazla artık kuruluktan çok acımaya başladı. Hem doğal içerikli hem çok iyi bi nemlendirici almam lazım o yüzden
burcuozturk Mervus bende bioderma kullanıyorum vucut boy aldım cildim kuru yüzüm dahil tüm vucuduma kullanabiliyorum cok memnunum
emel16 Mervus benim de ellerimde inanılmaz kuruluk oluyor canım. Öyle ki kuruluktan çatlayıp feci acıyor evdeki kremimi sürüyorum on dk sonra tekrar acıyor o yüzden hem doğal hem iyi bir nemlendirici almam lazım canım.
Mervus emel16 benim de kuruluk çok var ya dudaklarım ve ellerim aşırı çatlıyor The body shop ın el kremleri de çok güzel tavsiye ederim canım
Sulesultan Bioderma atoderm krem bence gayet güzel vücut için de kullanıyorum ben malum kış aylarındayız, normalde krem çok sevmem ama bunu severek kullanıyorum
emel16 Mervus evet ya dudaklarımda da var ama ellerim çok fena sızlaması mahvediyor beni. Doğal içerikli mi canım o krem? Doğal içerikli dudak nemlendirici kullanıyor musun?
Mervus Deryakaya1802 baya sardım yves Rocher e şuan 🙈 hazır indirimde varken alacam baya bişey sanırım
Mervus emel16 canım siveno var içeriği tertemiz dudaklar için onu kullanıyorum aslında bana en iyi gelen bilistex naneli idi ama kimyasal diye almadım daha. Siveno ile devam ediyorum hem vegan kalbim daha rahat ediyor (kullanılan yağ bitkisel olunca için rahat ediyor helal hem ☺️)
Hevii Babyloading bende daha önce kullandım onu alkollü parfümlere alerjim vardı ilk denerken kullandığımda bişey olmadı fakat eve gittiğimde yine alerji yaptı ve aratırdığımda bu markanında flormarın yan sanayisi olduğunu ve alkol içerdiğini öğrendim
Babyloading Hevii Bende herhangi bir hassasiyet yapmadı sizin cildiniz epey hassas demek ki , flormar olayını da hiç duymadım ama tekrar bi araştıracağım🤔 umarım öyle değildir çok memnunum çünkü şu an 😂
Doga_deniz Mervus yves rocher e bi bak canım. Benim de cildim egzamalı ve çok hassas makyaj malzemelerinden de diğer ürünlerinden de çok memnunum silikon paraben alkol hiçbi şey yok içinde ambalajlarına kadar doğal içerik. Tavsiye ederimm🤗
Mervus Doga_deniz yves rocher şuan bir numaralı aklımda canım👍 Kış indirimi oluyormuş sanırım onunla almayı düşünüyorum yorumlardan sonra 😊
Doga_deniz Elizveannesi clinique anti blemish solution set kullanmıştım hamile değilken yüz yıkama köpüğü sivilce karşıtı solüsyon ve nemlendirici var içinde doktorunuza sorup zararı yoksa kullansbilirsiniz çok etkili akneyi sivilceyi silip atıyo ama yüzünüzde iz varsa bi krem daha var izler için onu da beraber kullanın derim
Elizveannesi Doga_deniz yaa çok teşekkür ederim. 1 hafta sonra randevum var. Sorarım mutlaka Dr. Uma. Tekrar teşekkür ederim.