Hanımlar hayırlı geceler. Bugün kontrolüm vardı 33. Haftaya yeni başladım doktorum suyumun çok fazla olduğunu erken doğum olabileceğini riskim olduğunu söyledi. Geldiğimden beri araştırıyorum ve iyi şeyler okumadım açıkçası. Başına gelen içimi rahatlatacak olan var mı bu durumda ne yapılmalı .. gebelik şekerinden şüphelendi ama kan tahlillerimde de normal çıktı baktığımda bebekte anormallikler olabileceği yazıyor lütfen içimi rahatlatın

Benimde öyleydi 34 e kadar şekerde çıkmadı 35 te gittim normal seviyeye düşmeye başlamıştı 36 da tamamen normale döndü 37 yim şimdi bir sıkıntı yok Allaha şükür diyelim ki 34 te gittin suyun hala çok fazla doktor sorun gördü erken dogum riski vs. Ciğer geliştirici yapar zaten haftan iyi bebis yasar
    Benim 31 Den itibaren şu fazlalığı görülmeye baslanmisti

Gulcehir bana erken doğum riski Var dedi iki hafta sonra tekrar gel bakalım bi dedi 35 oluyor o zaman inşallah azalmış iyi der içim hiç rahat değil gerçekten. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Papatyannesi 24. Haftadan 32. Haftalara kadar suyum fazlaydi sekerimde yoktu internetten okuduklarimla kendimi çok fazla strese sokmuştum ama hiç birşey olmadı şükür zaten çoğunluk ya şekerden ya da sebepsiz yere oluyormuş lütfen canınızı sıkmayın

Guleroz bende çok şey okudum doktor şekerin olabilir dedi ama inanın doğru düzgün tatlı şeyler yemiyorum bile iştah sıfır zaten sadece 3 kg aldım annemi yeni kaybettim soyprumda hiç kilo almadığımı söylüyor o da şaşırdı zaten ama bebekse olabilecek anormalliklerinde okuyunca daha çok kafam takıldı ben hiçbir test yaptırmadım ikili üçlü testler… ayın 19 unda tekrar gidicem lütfen dua edin paylaşacak kimsem olmadığı için burda uzun yazdım hakkınızı helal edin

Reina maşallah rabbim bağışlasın. Benim doktorum biraz korkuttu sen ne yedin böyle bu kadar nasıl suyun arttı hiç iyi değil riskin var dedi

Papatyannesi benimde fazla.. Şekerimde çıkmadı.. Doktor bişey demedi karnım epey büyük benm 3.gebelik ama. Diğerlerinde böle bi sorun yaşamamıştm. Erken doğumdan ben şüpheliyim ama doktor hiçbi yorum yapmadı

Papatyannesi ahh canım benim başın sağolsun inan korkma gerçekten okader şey okudum ki bende kendimi okadar yiprattim ki dediğim gibi çoğu sebepsiz yere oluyormuş zaten son haftalarda bebeğin suyu dahada azaliyor sıkma canını herşey yolunda olacak 🥰

Reina inşallah hayırlı sonuçlar alırım kontrolde teşekkür ederim

Erzurumlianne ben yeni tahlil yaptığım için şeker testi vermedim kontrolde vereceğim inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin cümlemize inşallah

Guleroz Allah razı olsun inşallah 🤲🏻 Azalır da hayırlı sonuçlar alırız umarım 19 unda gideceğim kontrole

Dora22 benim karnım çok büyük de değil aslında son zamanlarda büyüdü şekerden hamur işinden uzak dur 2 buçuk litre suyun dedi erkek doğum riski var dedi sezeryan olacağım zaten kontrole gittiğimde gün verecek sanırım ama nette kötü şeyler okudum baya aklım takıldı ..