Zeyna01 gözünüz Aydın nasıldı süreç kaç haftalık doğum yaptınız kaç kilo doğdu benişiniz :)

Zeyna01 saglıkla büyütün inş belirtiniz neydi 38+4 oldık inş kendi sancımla dogururum yoksa doktor suni vercekmiş :(

Zeyna01 hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🙏 darısı başımıza geçmiş olsun bu arada♥️

Zeyna01 maşallah rabbim sağlıcakla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah kendi sancınızla falan mı gittiniz acaba

Suyunuzmu geldi sancınızmı geldi ne kadar sürede doğurdunuzz bizide aydınlatın🙈

Mariaa Regl olacakmışım gibi cumartesi gecesi sancım başladı kuzum ama düzenli değildi dün gece sabah 4 tuvalet gittim nişan geldi kanlı sonra hastaneye geldim açıklık 3 cm Di geldiğimde ananas suyu ananas hurma merdiven inip çıkma ilişki girme bunlar yaptım temizlik vs felan kuzum

Zeyna01 kacıncı haftada başladın merdiven cıkmaya faydası oluyor mu gercekten birde ilişki ne sıklıkla tavsiye edersın beybi
            İnş benımde en kısa zamanda sancılarım olur 🌸

Dmrcn Suyum ne yazikki gelmedi nişanım geldi kanlı ilk normal doğumum 13 saat sürdü 3 cm geldim bir saat 5 çıktı sonra bir saat sonra 7 cm çıktı sonra suni verdiler 10 cm doğuma girdim benimki zor geçti ama oğlum şuan kucağımda emiyor kesi dikişim var ne yazikki ama kurtuldum çok şükür 🥹

Mariaa kuzum 39 girdim başladım ama yan yan iki ayağını koyarak inip çıktım

Mariaa İnşallah canım Allah biran önce sağ salim kucağına almayı nasip etsin günlük duşa gir ben bir günde 3 kere ilişkiye girdim açıklık bir gün sonra 3 cm oldu

Kelebek1_ Evet canım nişanım geldi sancılarım vardı 3 cm geldiğimde 🥹

Cicekkiz20 Oy kuzum benim inşallah son günler zaman geçmiyor gibi geliyor ama geliyor kuzum gece 4 birden geldi nişanım çünkü beklemediğim anda