Ravzayavzzz Kızlar 16haftalık oldum hala ilk gün gibi bulantım var artık yoruldum gerçekten sizde ne kadar devam etti bulantı
morpaqatya9 Ravzayavzzz 14 hafta bitti benim daha hiç gelmedi ama bu sefer ağızımın tatı yok arada mide yanması geldi ruh halim bir gün ağlar yarın gülerim aman kısaca kafayı yedik desek daha doğru olur 😂😂
tugceck Ravzayavzzz ayyy bende 14.haftadayım her akşam 2 doz ilaç almama rağmen midem ağzımda geziyorum😭
Sumeyyeky Ravzayavzzz prilam ve lansorla yiyebiliyorum anca maalesef herhalde doğurana kadar kullanacağım zor bir süreçallah yardımcımız olsun ❤️
Mennccaa Merhaba doktorunuz ilaç verdimi ben prilam kullanıyorum mide bulantısı için kesti ama tiksinme devam ediyor. Mide yanmasına malesef hiçbirşey etki etmedi sanırım çözümü yok
Mennccaa Ravzayavzzz bende 14 haftalık hamileyim 7. Haftada mide bulantım ve kusmam başladı 11 haftalığa kadar ilaçsızdım ama inanın ilacın zararı yok ve hayat kalitenizi artırıcak benim psikolojim bozulmuştu bence deneyin derim
Mennccaa Ravzayavzzz kendini pes etmiş olarak hissetme ilacın yan etkisi olsa inan doktorlar vermez 1 değil 2 tane içmemi söyledi doktor ilk verdiği zaman öyle düşün senin sağlığında çok önemli mide bulantısı ve kusma çok yıpratıcı bir şey ve ilaç inanılmaz iyi geliyor allah şifa versin
Lovely77 Mennccaa ben 3 tane ilac iciyorum sabah prizin aksam prilam gece dramamine iciyorum anca idare ediyorum yine oluyor sabahlari ogleye kadar bulantım ama icmesem gün boyu kötü oluyorum🤦🏼♀️
Mennccaa Ravzayavzzz doktorada bu ilaç tedirginliğinden bahsedersen o bütün soru işaretleri yok edicektir sağlıkla al kucağına inşallah iyi akşamlar🥰
Mervecvk94 Ravzayavzzz benim 3 ay oldu hala perişanım şu bile zor içiyorum ilaçlar da etki etmedi bana doktorun verdiği vitaminleri de içemiyorum geri çıkıyor. Hiç sağlıklı beslenmiyorum nasıl olacak bilmiyorum 😢