Neslihankrhmt Bugün bir arkadaşıma çift embriyo transferi yaptılar kaç gün sonra kanda görülür acaba ikisi de tutar mı aynı şekilde çift embriyo yaptıran varmı, acıbadem Mustafa taşa yapıldı
Birbahargunu Neslihankrhmt acıbademde Mustafa taşa değil de Özge idem Karadağa oldum çift embriyo aa ve ab kaliteydi biri tuttu kızım oldu. Ben taze transfer olmuştum
Ceos0403 Neslihankrhmt bana da çift embriyo koydular pazar günü test yapıcam bende sizin sonucunuz nedir💜
Melisvarol Birbahargunu merhaba acaba belirtileriniz neydi bnde çift embriyo transferi oldum 8inci günümdeyim
Birbahargunu Melisvarol 6. Gün akşamı sadece goguslerimde sızı başladı tesadüf kolun değince fark ettim onu da başka hiçbir şey olmadı 7. Gün sabah test yapmıştım çıkmıştı
tnkkc1 Melisvarol bende ikisi tuttu 8. Gün idrar testi yaptım silik çıkınca kan testi verdim sonra iki günde bir verip takip ettim kasık ağrım çok fazlaydı regl olacak gibiydim
baharmom35 Melisvarol oyyy maşallah çok sevindimmmm❤️❤️❤️Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına 🤲
Birbahargunu Melisvarol tebrik ederim sağlıkla kavuşun insallah 😊🥰 çok güzel bir sevinç hiç unutulmuyor 🥲
Ravza11 Melisvarol hayırlı olsun canım benimde ilk transfer negatif ti yarın 2.transfer için gidiyorum ne önerirsin korkuyorum da yine aynı sonuçla karşılaşmaktan
PinkyJelly Ravza11 canım gidiyor musun ikinci transfer için 💓 görüşmeye mi transfer olmaya mı gitceksin? Benimki negatif oldu bu ay adet olunca gidicem ben de. Embriyo yapıştırma istedim hatice hocadan. Bi de yarın gidince sorabilir misin gebelik aşısı veya lenfosit aşısı gibi uygulama yapıyolar mıymış ben onları soramadım ama yaptırmak istiyorum. Babadan gelen hücreyi vücut tehdit olarak algılayıp kabul etmeyebiliyormuş bağışıklık üzerine işlem yaptırmak iyi olabilir
Ravza11 PinkyJelly adetin 2.gunu gel dedi yarın gidicem bakalım ne diycek hatırlattığın iyi oldu canım sorarım embriyo yapıştırma varmiymis peki sen transfer olmusmuydun