Nuraribulan38 Bilgee16 sanırım bende elçim hanımla gerçekleştireceğim doğumumu sağlıkla gelsin miniğiniz 🌸
cLearQueen Smt hic tavsiye etmem, bikac arkadssım gitti hepsi sonradan degistirdi doktorunu.. ilgisiz oldugunu soylediler ve risk almiyor mesela arkadasimin myomu vardı takip etmek istemedi.. baska doktora gitmenizi tavsiye ederim.
anneolmak_icin Neseee0303 neden değiştirdiniz gülen gül hocadan memnun kalmadınız mı bende doktor arayışındayım İsmail bey dediğiniz kimdir
cLearQueen anneolmak_icin ismail kestane.. uydukentte kendi muayenehanesi var eşiyle beraber calisiyolar .. ben ona gitmiyorum şuan cok eskiden 1 kere gitmiştim.. biraz pahaliymis sanirım ben oyle duydum.
cLearQueen anneolmak_icin eger doktor ariyorsanız size kendi doktorumu öneririm… Fertillife Hastanesinde Mehmet Yılmazer. Ben tüp bebekle hamile kaldım o hoca sayesinde hâlâ devam ediyoruz 16 hafta olduk.. baya ilgili bi doktor ben cok cok memnunum
Neseee0303 anneolmak_icin gülen gül hocayı da çok sevmiştim ancak aşırı yoğun randevu almak zor acil gittiğimde 2 şer saat beklemek zorunda kalmıştım o nedenle İsmail kestane bey e devam ediyorum
anneolmak_icin cLearQueen Mehmet hocayla ilk muayenemde tanıştım memnun kalmadım kendisinden galiba orada tüp bebek etmediğim için en özel günüm de odasından ağlayarak çıktım maalesef
cLearQueen anneolmak_icin allah allah neden acaba sorabilir miyim? Sizi aglatmasına ne sebep oldu cok merak ettim
Ess03 NurZenkin benim sağlık sorunum nedeni ile doğumum üni ya da devlette olacak normalde devlete gidiyorum ama arada eşim ve oğlum görmesi için de Cemile hanıma ilk gittik mümkün oldukça gitmeye çalışacağım
NurZenkin Ess03 kürtaj yapmak istedi devlet Cemile hanımda takipteyim şükür bı sıkıntı çıkmadı korkuttular bizi o kadar