Syda01 Ceyda ben Adana da oturuyorum devlette randevy bulamadim ozellere sordum 3 bin tl den aşağı yok haftaya randevu aldim prof dr cüneyt evruke muaynehanesinden orasi da 3 bin
Ebrar_1227 Ceyda ben yaptırmadım kalbinizi ferah tutun Allah’ın dediği olur bi’şey bile varsa bebeği aldıracakmısın niye strese giresin zaten hamileyken müdahale edemiyorlar
Ceyda Ebrar_1227 ben ikili üçlü testleri bu yüzden yaptırmadım zaten takdir Allahtan tabiki. O yüzden detaylıya girmek istedim yaklaşık 1 buçuk aydır hastaneye de gitmiyorum boyu kilosu gelişimi görmek amaçlı giriyorum. İlk gebeliğimde kızımın böbreğinde sorun vardı doğar doğmaz ona müdehale edildi yine yengemin kızının kalbinde delik vardı erken teşhisle müdahale edildi
Meryykb01 Hastanede genelde radyolog bakıyor,özel kliniklerde perinatolog bakıyor.Özel klinikler 3000-4000 arasıdır,hastaneler 1000-1500 arasıdır
azracan20 111anonim111 yani her yer o kadar pahalı ki canım her ay gidemiyor insan 🤷🏼♀️ ben şu an 33 haftalık hamileyim 26.haftadan beri gitmiyorum 😂
Ceyda 111anonim111 taşınma telaşı falan derken il dışından geliyorum. Maddi açıdan da sıkıntıya girince mecbur böyle oldu yoksa bende çok merak ediyorum
Ozgeannee Ozgeannee en son 1300 e yakındı ücreti beni Abdullah Goymen yönlendirdi indirimli 800kusur ödemiştim
saadetyamac Ceyda ben dr Dinçer aydin akyilmaza gittim ocak öncesi kayit yaptirmis 6 ocakta detayliya bakmıştı o zaman 1400 vermistim zamdan önce. ama yaklasik 45-50 dk baktı her detayini ince ince söyledi ve bende sağlıkçı olduğum için tüm sorularimi çekinmeden dolandirmadan lafı anlattı çok beğendim çok tavsiye ederim ayrıca radyolog kadin doğum uzmani değil. ama kadin doğum uzmani olsun derseniz o zaman Tuncay yüce yi tavsiye ederim o zamanki ücreti 3500 tü