Kader-nur Su-papatyasi taburcu ettiler cnm dün emiyor ama çok çabuk yorulup bırakıyor hemen zorluyor beni baya
Cucu_01 Kader-nur ben erken doğum yapmadım ama benimde yavrum 1 hafta olacak yoğun bakımda Allah YARDIMCIMIZ olsun inşallah hemen iyi olup çıkacaklar ordan inşallah 😔❤️
Mercimeek Kader-nur 36+4 de doğurdum 10 gün kuvözde kaldı kanda enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı şuan bak 2. Ayını bitirmek üzere paşam 😍
Sssa Merhabalar herkese, benim de kızım 3 gün önce 34+4de doğdu, şimdi yoğun bakımda. Kilosu 2.100 ciğerlerinin yeteri kadar gelişmesi gerekiyormuş😔
Rabiagzlcn Sssa 34+3 de dogum yaptım 2080 kg benım bebegım solunum sıkıntısından yattı sonra enfeksıyon var dedıler bes gun ılac tedavısınuyguladılar sonrasında daha cok yukselınce 4 gun daha ılac verdıler sarılıkta vardı mavı ısıkdada kaldı 9 gün kuvezdeydı cok uzucu bır surec ama kuvezde kalması suan onlar ıcın cok ıyı sakın üzülmeyın hem bu surecte ıyılesmıs olursunuz bebegınızı aldıgınızda daha ıyı hıssedersınız hergunde emzırmeye gıdın tutsada tutmasada ten teması cok onemlı
Sssa Rabiagzlcn benim kızımın da solunum sıkıntısı yüzünden ilaç veriyorlarmış, Entübe olduğu için kucağıma vermiyorlar😔😔 Ben sütümü sağıp onlara götürüyorum ancak
eylemm09 Kader-nur moralini bozma canım güzel düşün moralin bozulmasın ki sütüne etki etmesin kimseyi duyma insanları takma kafana ver cevaplarını gitsin bu arada bende bugün sanki suyum sızıyor gibi hissettim ya biraz endişeliyim pazartesi kontrolüm var inşallah su değildir emin değilim yani iç çamaşırımdan pijamama kadar geçti ve değiştirdim inşallah su değildir canım seni neden dolayı aldılar sezeryana su gelince sezeryana mı alıyorlar