eyy busesssssss bence öyle hissettirmiyo hiç ya yeğenimin adı da yaz mesela gerçekten yaz mevsimi gibi bi çocuk neşe dolu 🫠🥹 söylemesi de çok güzel benim de kızım olacak şimdi yeğenimin adı olmasaydı kesinlikle ben yaz koyardım 🌸
tazeanne23 Ada ve Doğa çok güzel.. benim de düşündüğüm isimlerdi ama soyadımız Demir olduğu için Ata Demirel gibi dediler vazgeçtim😅 biz Neva koyduk bir kızım daha olursa Doğa koyucam🥹🌸
amayinedeiyiilerledim busesssssss Ada tek başına kullanıldığında yalnızlık getirebilir, Yaz sıcak ve kurak olabilir. Bunları eledim. Melek eski gibi geliyor kulağa ama olabilir tabii. Ben Doğa diyorum 🤗
imbrosmerve Gulluuuuu kız oraya bi Umay yazmadım diğerlerine bak onlarda güzel😂😂 Hatta al sana bikaç isim daha yaziyim. Karla, Marin, Mabel, Vera, Arven, Deniz, Deren, Yade🌸👼🏻
Gulluuuuu imbrosmerve ya Umay ismini çok duyunca hemen yazayım dedim 😂 Deren ve deniz çok hoş bu arada öbürleri zor söyleniyor 😂
imbrosmerve Gulluuuuu biz paylaşalım da anneler hangisini seçerse😂 maksat seçenek olsun. bakalım ben de daha seçemedim👼🏻🤰🏻💖🌸