busesssssss Sizce '‘Doğa, Ada , Yaz, Melek’' bu 4 isimden hangisi daha güzel duruyor yorumlarınızı bekliyorum :)
busesssssss eyy Yaz çok güzel fakat mesela ileride Yaz Hanım derken yada ne biliyim fiil eylemi ya ayroyeten garip durmuyor mu acaba cümle içinde o aklımı karıştırıyor :)
busesssssss imbrosmerve ayy sizinde kızınız olacakmış sanırım yanlış görmediysem ismi düşündünüz mü? :)
eyy busesssssss bence öyle hissettirmiyo hiç ya yeğenimin adı da yaz mesela gerçekten yaz mevsimi gibi bi çocuk neşe dolu 🫠🥹 söylemesi de çok güzel benim de kızım olacak şimdi yeğenimin adı olmasaydı kesinlikle ben yaz koyardım 🌸
imbrosmerve busesssssss eveeet inşallah kızım olucak👼🏻🌸💖🤰🏻 listemden bikaç tane yaziyim senin için😂😂 Beril, Lidya, Arya, Nil, Bade, Duru, Umay👼🏻
Gulluuuuu imbrosmerve Umay evet çok güzel isim ama çevremde bile herkes Umay koydu artık gına geldi 😂
imbrosmerve Gulluuuuu kız oraya bi Umay yazmadım diğerlerine bak onlarda güzel😂😂 Hatta al sana bikaç isim daha yaziyim. Karla, Marin, Mabel, Vera, Arven, Deniz, Deren, Yade🌸👼🏻
biranne__ busesssssss Ada yı seçerdim bende kızım olsaydı Ada koycaktım Ama oğlanmış bizimkisi Mirza düşünüyorum da babası ne dicek bilemiyorum 😅😊