Helen07 Sumaed burçlara inanan insanlar olması hala garibime gidiyor ya :) ama tabiki sizin içinize nasıl sinecekse sakınca yoksa bekleyin
Sumaed Helen07 benim için çok önemli değildir böyle şeyler açıkçası eşim biraz önemsemiyor ama beklemeyeceğim sanırım☺️
Kediannesi1 Sumaed koç burcu olmasın bacim balık olsun uysal sakin akli basinda, koc burcu inatçıdır dediğim dediktir sınırlı kavgacidir yapma etme 😂
aslhnkrts9 Uydurbisey korkutmasın saçma gelebilir belki ama yükselen burç murç diyorlar ya onunda etkisi büyük ben koçum ya yükselenim yengeç hafif inat aglak bişeyim ama yeri geldi mi de koçun siniri geliveriyo 😂
Kdjhjhhj Sumaed ya ne burcu Allahina😂 doktor gün verdiyse git bence bi koç burcu daha sana ağır gelir 😂
Ahsen-Hamza Sumaed aahahaha tahmin ettim :) hem ben hem de eşim koç burcu 😭ama gerçekten erkek koç burcu anlatılmaz yaşanır 😵💫😶🌫️ bu arada kızım da oğlak 🥲 hunileri taktık biz çoktan 😅😅😅
Sumaed Ahsen-Hamza ay benim oğlan da oğlak çok zeki ama zor çocuklar bence eşimde koç kızda koç olursa evde olan bana olur terazi olarak😂
Kediannesi1 Sumaed balık iyi son ayin zaten otur ağla sen bebegimizi sevmiyorsun sagligini düşünmüyorsun diye tövbe eder daha demez koç burcu diye 😂
1zehrs Devlet 39 40 bekliyor sezeryanda bence birşey olmaz 2 günden ama siz anne olarak ne hissederseniz onu yapın bence 38+4 normal bence