umena Sumaed kızlar ne riski ya? Sezaryen zaten 38 hafta da 39 da yapılıyor, iki gün icin risk değil ki? İlki zorunlu olduğu icin bu da zorunlu
Sumaed biranne__ işte bide son zamanlarda kordon falan bişey olurmu diye korkuyorum doktorda doğumun başlarsa falan dedi ama bilmiyorum
Sumaed Merve-betul ay vala koç dişli olur derler hep ama baş edememe olayı var bide demi😂 Allah yardımcın olsun canım benimde 3 yaşında bi oğlum var
yaasemin Sumaed bence beklemeyin ben kontrol diye gittim 39 haftalıktı suyu azalmış 2 gün önce gitmeme rağmen bıde bebegı çıkarırken kordon 3 kere dolanmış çok şükür 15 aylık oğlum var ama doktor o güne gün verdiyse kabul edın 2 günde çok şey oluyor sahlıkla alın kucagınıza
aslhnkrts9 Sumaed 21 boğa olmuyo mu ben 20 Nisan doğumluyum koç geçiyo bazı yerde bazı yerde boğa diye ama koç mu boğa mi dersen koç olsun bence 😂
aslhnkrts9 Uydurbisey kız benim eşimde balık ben koçum bizim bebik de ya koç ya boğa olucak beterin beteri 😂mecburi sezeryan ama daha gün vermedi korkulu rüyam benden bitane olacak olması hemde kız 😬
blovec Sumaed ben de balık yerine 2 gün bekleyip koç tercih ederdim sanırım 😂 her burcun iyi kötü yanları var tabi siz burcu ne olsun istiyorsunuz?
Sumaed blovec koç olsun istiyorum bende eşimde aslında tek korkum beklerim bişey olurmu diye yoksa bilsem sorun olmaz her türlü beklemek isterim ama çok kararsızım
Busraoz blovec Ben de beklerdim😅😅 Benim de 37+4’te yengeçten Aslana dönüyor ilk doğumum sezaryen bunda da sezaryen istiyorum. Bir diyorum 37+4 diyim doktora eğer bebekte sorun yoksa kilosu vs iyiyse bir de diyorum 1 hafta bile önemli çok kararsızım😅
ecekayahappy Balık burcu koctan kırk bin kat iyidir. Balık olsun diye asıl günümü beklemedim balık oldu. Ama hiç değişmedi aynı koç burcu gibi sinirli inat ve dik başlı. Bence asıl olanı değiştiremiyoruz bir kaç günle 😂
blovec Busraoz benim de 39+2 de burç dönüyor başak olmasın aslan olsun diye dualar ediyorum 😅😅 tabi biz naparsak yapalım nasip biraz da heheh
Ahsen-Hamza Sumaed aahahaha tahmin ettim :) hem ben hem de eşim koç burcu 😭ama gerçekten erkek koç burcu anlatılmaz yaşanır 😵💫😶🌫️ bu arada kızım da oğlak 🥲 hunileri taktık biz çoktan 😅😅😅
An53 Benim eşim de koç burcu bana da doktor 20 si dedi 22 Sine aldık ben de balık burcu olsun istemiyorum 😀
aslhnkrts9 Uydurbisey korkutmasın saçma gelebilir belki ama yükselen burç murç diyorlar ya onunda etkisi büyük ben koçum ya yükselenim yengeç hafif inat aglak bişeyim ama yeri geldi mi de koçun siniri geliveriyo 😂