mor_menekse Ebrarabla_06 yaaa canım sen bana hep erkek dedin 19 haftalıgiz geçen hafta gittik pozisyondan dolayı gormedi doktor kız gibi ama emin değilim değişebilir dedi . Şimdi kız mı erkek mi emin olamıyorum alışveriş yapmak istiyordum.hatirladin mi beni
Ebrarabla_06 mor_menekse Evet canım benim istersen biraz daha bekle çünkü kızlarda değişme oluyor detaylı ultrasona gir öyle al çünkü en kesin sonuç doktor şöyler
ELA_buglem mor_menekse cnm 17 haftada gıttım pozızyondan goremedı arkası donuktu 18 haftalık oldum kız dedı ama banada erkek cebrem be burada erkek demıstı
xpapatya Merhaba, Bebek zıbınları üzerine istenilen tasarım ve baskı hizmeti alabileceğiniz bir firma açtım☺️ ‘’Aras Baskı Evi ‘’ firmamızın ismi Instgrm da bir çok modelimiz var☺️ Ben de yeni anneyim ve ürünlerimiz %100 pamuk 🦋
Ebrarabla_06 Meliha06 Eğer detaylı ultrasona girdiysen canım kolay kolay değişmez haftası da büyük zaten
Ebrarabla_06 1sila rica ederim canım benim🥰 çok mutlu oldum🥳🥳🥳🥳🥳 teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy🥳🥳🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰