Zmra-13 Ebrarabla_06 kiz ebrar bizede erkek dedin ama benim yavrucak inat yaa bu seferde sirtini donmustu ayrintiliya kaldim galiba oda 3 hafta sonra tahmindede bulundular doktorlar ama iki cinsiyettende bulndular kafam karisti iyice yaa
Ebrarabla_06 Zmra-13 Evet canım benim detaylıya gitsen hem daha kesin olur hemde şüphe kalmamış olur ☺
biranne__ Ebrarabla_06 canım bu postta soran olursa bida fotografla cinsiyet bakma Allah aşkına ya işgal olmuş post resmen bu amaca hizmet etsin diye açmadım boşver merak eden kendine özel post açsın daha fazla işgal olmasın boş yere burası bari
biranne__ İyiki bir şey paylaştım onuda cinsiyet postuna dönüştürdünüz ya işgal ettiniz resmen bu durum sinir bozucu arkadaşlar kendinize başka post açın Allah aşkına ya
esmaaa1091 14 hafta 4 günlük bana da bugün yüzde 85 erkek dedi ultrasonda tam iki bacak arası görünüyor sizce cinsiyeti ne 🤔
biranne__ esmaaa1091 yukarda yazı attım o kadar görmüyorsunuz dimi hiç Ya bu terbiyesizlik resmen ama lütfen kendinize özel bi post açın tahmin istiyorsanız ben bu postu tahminler için açmadım
esmaaa1091 biranne__ Sizsiniz terbiyesiz hanımefendi. Yukarıda yazdığınız yazıyı görmedim altı üstü bir post açmışsınız bu kadar abartmanın alemi yok. Burada herkes bir heyecanı paylaşmaya çalışıyor
biranne__ esmaaa1091 o zaman post açın kendinize ben bir terbiyesizlik yapmadım neyse size laf anlatcak degilim işgal etmeyin burayı