biranne__ Bir ebrar bildi. Doktor kesin olarak gördü. Cinsiyetimiz erkekmiş. Oğlum oluyor 👶🏻💙 @Ebrar61
biranne__ Lyhsce3386 hayır yapmadılar beklememi söylediler sadece pipisinide gösterei ya ondan kesin olduğunu söyledim canım ben
Elif_49 @biranne__ kemik yapısından vs tahmin yapmadılar mı yada oluşmamış mi dendi 😊 Allah bağışlasın bu arada Rabbim tamamına erdirsin 💜
biranne__ biranne__ @AYSuNm cinsiyeti kız demiştiniz tutmadı erkekmiş haber et demiştiniz ediyim dedim 😊💙💙💙
Ebrar_65 biranne__ kız var ya ben birtaneyim yaaa😁😁😁 şaka bir yana çok mutlu oldum 🥳🥳🥳🥳 çok sevindim🥳🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰😍
Tugba1tugba Ebrar_65 canım bana da erkek demiştin baştan beri cinsiyeti bugün yüzde 80 erkek dedi doktor ☺️
biranne__ Ebrar_65 bilmişsin işte 😊 Aysun ablaya bilemedin diye yazdım teşekkür ederim valla tuttu kız bitanesin yaa nasıl bildin nerden bildin onu anlamadım rüyam dogru çıktı 😊😊
Hamdiyevural Ebrar_65 banada oğlan dedin 2 hafta sonra gidip bakicam inşallah öyledir hatta Aysun hanım kız demişti umarım siz haklı çıkarsınız 😊tahminlerinizi doğru çıktığını gördükçe seviniyorum açıkçası
Ebrar_65 biranne__ teşekkür ederim canım benim🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍
mor_menekse Ebrar_65 yaaa canım sen bana hep erkek dedin 19 haftalıgiz geçen hafta gittik pozisyondan dolayı gormedi doktor kız gibi ama emin değilim değişebilir dedi . Şimdi kız mı erkek mi emin olamıyorum alışveriş yapmak istiyordum.hatirladin mi beni
Ebrar_65 Tugba1tugba ohhh misss çok mutlu oldum🥳🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy teyyyy🥳🥳🥳🥳🥳