rumeysa_mom Eliiiff_ biraz daha zaman geçsin adet olmazsam zaten doktora gideceğim o zaman kan tahlili yaptırırım :))
rumeysa_mom myangelson olabilir canım bilmiyorum ama bazı kişiler de görmüş görümceme felan da attım o da görmüş çizgiyi ama belli yani siz nasıl göremediniz anlamadım 😅😅
myangelson rumeysa_mom bazı kişiler de görmemiş ona bakarsanız 🤷🏻♀️ kan verin en iyi sonucu o şekilde alırsınız ikilemde kalmazsınız
rumeysa_mom yalandunyaa bende görüyorum canım hatta kendini belli etmeye başladı ve ilk dakikada çıkmaya başladı
Edadlgc Ben bu teste hiç güvenmiyorum yaptıklarımın hepsi böyle hayalet çizgi çıktı sonra adet oldum başka marka alıp yapın
rumeysa_mom Edadlgc bende daha önce bu testten çok yaptım canım ama tık yoktu ilk defa böyle çıktı bilmiyorum bende akşam kan testi vermeyi düşünüyorum
gzmdmrcn rumeysa_mom bende ocağın 21inden beri olmuyorum bana da doktorum duphaston verdi onun üzerine de olmadım ilacı kullandıktan sonra test yaptım testte ikinci çizgi silik pembe çıktı sonra emin olmak için kan verdim negatif sende biraz bekle :) ;)
rumeysa_mom gzmdmrcn anladım canım rabbim hayırlısını nasip etsin bakalım bilmiyorum bende ne yapacağımı bir yandan beklemek istiyorum bir yandan istemiyorum ama bilmiyorum bugün kan veririm olmazsa bir kaç gün sonra bir daha test yapar tekrar kan veririm :)