Melekabdullah Bebegi premature olup beyin kanamasi geciren varmi 28haftalik ikizlere dogum yaptim kizim beyin kanamasi gecirmis bu durum hakkinda bilgisi olanlar yazabilrmi
tugbadurmaz34 Melekabdullah Allah acil şifalar versin inşallah onlar çok güçlü en kısa zamanda toplanıp evine dönecekler inşallah Allah sabır versin moralinize yüksek tutmaya çalışın vardır bunda da bir hayır 🤲🏻🤲🏻♥️
Mmeelliikkee Melekabdullah aslında bazı özellikle prematürelerde ve bazı Yenidoğanlarda olağan bi durum olabiliyor müdahalesiz toparlıyor bebek kontrol altında , ama çok fazla çeşitli bir durum umarım sizinki de öyledir , sağlıkla kavuşun .
gata Melekabdullah çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bir fizyoterapist olarak şunu söylemek isterim beyin kanamasında beynin o bölgesi etkilenir hangi lob ise. Küçük etkilenmelerde vücutta hasarda az olur büyük etkilenimde daha çok. Kanama çok küçükse belki etkilemeyebilir de. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Aldıktan sonra size tavsiyem gelişimlerini çok sıkı takip edip baş tutması oturması ayaklanması konuşması göz takip algılama vs herhangi bi gecikme durumunda mutlaka çocuk nöroloji ve fizik tedavi ile görüşmeniz.
Aysemm44 Melekabdullah Allahım şifa versin inşallah sağlıklı şekilde bebişlerini alır eve gidersin Allah büyüktür inşallah bişey olmaz ❤️
Melekabdullah tugbadurmaz34 oyle anne icin cok zor bir surec o yogun bakim odasinin kapisinda Rabbim Kimseyi caresiz birakmasin😞
tugbadurmaz34 Melekabdullah aminnnn Allah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın evlat acısıyla sınamasın inşallah 🤲🏻🤲🏻 elbet geçecek bu günler yeter ki siz sağlıklı olun sütünüz gelsin onlara her gün süt sağın bakın sonra nasıl toparlanacaklar 🥹
Ellove Merhabalar benim kuzenimde erken doğum yaptı beyinde kanama değil ama pıhtı attı. Kaslarini etkiledi onun ve biraz da tedaviye gec kalındı oda cok etkiledi. Düzenli olarak nörolojiye götürün.
demirdursun Melekabdullah çok geçmiş olsun ablam 28 haftalik doğum yaptı beyin kanaması olmadı ama bir gün içinde 3 kere kalbi durmustu yeğenimin.. şuan 2 buçuk yaşında aramızda yaramazliklar yapıyor ☺️ lütfen canınızı sıkmayın onlar birer mucize.. umarım Allah size bagislar onlari
eylulmihrasmom Melekabdullah merhaba ben de 30 haftalık doğum yaptım. kızım evre 1 beyin kanaması geçirdi. doktor prematürelerde beyin damarları ince olduğu için genel olarak olan bir şey olduğunu söyledi. nöroloji takip altındayız hala kızım şu an kronolojik 6.5 aylık ve hiç bir problemi yok 4.ayında kanama tamamen geçmişti hatta 2 tane de kist vardı onlar da geçmiş.
Melekabdullah eylulmihrasmom suan iyimi Elhamdulillah bnm kuzumuds entubelikten cikti kafasindan hala sivi aliniyor suan iyi deniliyor insaAllah ameliyat vs gerek kalmaz ama yavrumu cok zayif gordum İnsaAllah bu günlerimiz geride kalicak inaniyorum ama anne olarak istr istemez uzgunum😔
Asli5234 Melekabdullah Merhaba çok geçmiş olsun Allah kalbinize ferahlık versin inşallah. Size bi önerim var bilgilenmeniz açısından. İnci Candemir YouTube sayfasında beyin cerrahı Memet Özek beyefendiyle röportajı var mutlaka izleyin ve o sayfadaki tüm videoları izlemenizi öneriyorum tüm prematüre anneleri izlemeli
eylulmihrasmom Melekabdullah çok şükür şu anda çok iyi. kanama yok, hareketleri çok güzel tedbir amaçlı nöroloji 2 ayda 1 çağırıyor bizi. zamanında doğmuş bebekler gibi hareketleri gelişimi
Melekabdullah eylulmihrasmom masaAllah Rabbim daha iyi etsin bizim kizimiz okadr sansli olamadi kaybettik dun cennet kusumu😔
Pembenattaniyeler Melekabdullah merhaba şimdi durumları nasıl? Bnmde ikiz küvözdeler bizede tip 1 kanama dediler süreç nasıl ilerledi kalıcı hasar olmaz önemli olan ilerlemesin dedi doktor ama çok korkuyorum 🥹
Melekabdullah Pembenattaniyeler sizi uzmek istemem herkesin hikayesi farkli biz bu yolda kizimi cennete yolcu ettik beyninden sivi alindi ama bu surecte beyaz kani bitti cok sey yasadi en son halini gordugumde benim duam bir anne olarak Rabbim cekecekse cektrme oldu ben yavrumu en rahat halini vefat ettiginde gordum 😞evet cok uzuldum hala daha uzuluyorum ama Rabbim verdi Rabbim aldi yavruma hamd olsun diger bebegimde Elhamdulillah hic bisy gecirmeden cikti ama caninizi skmayin hersy Rabbimin takdiri
Melekabdullah Pembenattaniyeler bizim kizimiz yasaydi buyuk bir ihtimalle yatalak olacKti bizim kanama tipi yuksekti sanirim selebral palsi olabilir dendi birde bixum kizimiza hidrosefali baslangici vardi Siz bir sirun yasamadan atlatirsiniz insaAllah♥️