Busetasm PinkPanter204 aynı şeyleri yaşamışız , inşallah duyarız bi sıkıntı yoktur inşallah olsa zaten ilk başta bile belli edebiliyormuş zaten içimizi ferah tutalım Senin randevu ne zaman
PinkPanter204 Busetasm ben daha randevu almadım ama 15 gün sonra görüşelim dedi bende bi 3 hafta filan geçsin diyorum normalde diğer hafta gitmem gerekiyor
Ezelaleyna Melisinannesiii ben bı hafta sonra gitcem agdetime göre 10 haftalık ama doktora göre 9 haftalık olucam sanmıyorum yapacaklarını genelde 11 12 haftada yapliyormus sağlık ocağındaki hemşire demişti
Aybukedemirkale PinkPanter204 benim öyle oldu erken öğrendim 3uncu haftada fln adetime göre hesaplandığı için düşük yada dış gebelik dediler iki hafta daha bekledim öyle gittim keseyi gördü bir hafta sonrada kalp atışlarını duydum
PinkPanter204 Aybukedemirkale özel hastanede ki doktorum kürtaj yapacaktı bu yüzden bebeği göremiyoruz diye bende istemedim devlet hastanesine gittim kanaman yok herhangi bi sıkıntı da yok sadece geç döllenme olmuş o yüzden 3 hafta geride dedi şimdilik beklemedeyim beneği görmek içinde
Aybukedemirkale PinkPanter204 inşallah görürsün telaşlanma sadece onlar bizi korkutuyo bende çok korkmuştum hastanede çalışıyordum hergun acile gidiyordum o yüzden
seevoolii Meryss evet ben 7+0’da keseyi görüp kalp atışını duymuştum ama sanırım farklılık gösterebiliyormuş💐