Busetasm Kubis42 ilk gebeliğimin üstünden 4 yıl geçti ama yanlış hatırlamıyosam 2. Aya kadar folik asit kullandım o bitince 3. Ayda dvitaminine geçirdi doktorum
Kubis42 Busetasm benimde aslında ikinci gebeliğim ama unuttum 🙈 folik asit kullanıyorum şuan zaten ama d vitamini de alıyorum bişey olmaz inşallah
Aybukedemirkale Ezelaleyna benim 1 ay geç gidiyo adetime göre 11 haftada fln olmam lazım ama şuanda 8+0 dayım
PinkPanter204 Aybukedemirkale yaa bende de öyle oldu peki bebeği ne zaman gördüğünüz ilk doktor muayeneleriniz nasıl oldu ben hala bebeği göremedim ve çok korkuyorum normalde benimde 8+1 ama geç döllenmeden dolayı 5+1 çıkıyor benim de ultrasonda keseyi görebildim henüz
Busetasm Ezelaleyna Ezelaleyna canım benimde öyle oldu son adet tarihime göre kendi hesabımda 1 bucuk hafta öndeydi doktora gittim ben 7 haftalık hesaplarken doktor 5 haftalık dedi geç döllenme olmuş o yüzden Doktorun söylediği tarihi bilicem ben
Nidaanur Busetasm bende prilam kullanıyordum etki etmediği için doktordan yükseltmesini istedim. Zofer diye bi ilaç yazmış daha etkili dedi bakalım kullanıcam. İnşallah fayda eder
Aybukedemirkale PinkPanter204 benim öyle oldu erken öğrendim 3uncu haftada fln adetime göre hesaplandığı için düşük yada dış gebelik dediler iki hafta daha bekledim öyle gittim keseyi gördü bir hafta sonrada kalp atışlarını duydum
Busetasm PinkPanter204 yok göremedik yani ben 7 haftalık diye gittim 5 haftalık çıktı keseyi gördü kesenin yeri güzel etrafında kanlanma yok herhangi bi sıkıntı yok içerde bişeyde var diye espiri yaptı :) 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi işte cumartesi gidicez inşallah 🙏
Ezelaleyna Melisinannesiii ben bı hafta sonra gitcem agdetime göre 10 haftalık ama doktora göre 9 haftalık olucam sanmıyorum yapacaklarını genelde 11 12 haftada yapliyormus sağlık ocağındaki hemşire demişti
PinkPanter204 Busetasm bende 7 haftalık diye gittim kese dışında bişey göremedik ve 4 haftalık dedi 2 hafta sonra görüşelim o zaman görürüz anca dedi şuan henüz beklemedeyim inşallah ikimizde duyarız canım
Busetasm PinkPanter204 aynı şeyleri yaşamışız , inşallah duyarız bi sıkıntı yoktur inşallah olsa zaten ilk başta bile belli edebiliyormuş zaten içimizi ferah tutalım Senin randevu ne zaman