Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim 🙏🏻 Benim rahmimde perdeliydi ve 16yaşında daha öğrenmiştim. Evlendikten sonra hamilelikte yaşayabileceğim riskleri… İlk gebeliğimde 15 haftalık erken doğumla kayıp yaşadım, 2.hamileliğimde hiç bebek gelişemedi kalp atışı duyulmadı zorunlu kürtaj oldum. Bu kayıplarımdan sonra doktorum perde alınmasını söyledi. Geçen sene Ocak ayında istanbulda Dr. Furkan Kayabaşoğluna histereskopi yöntemiyle ameliyat oldum o bölüm alındı. Ve Furkan bey perden o kadar genişti ki bu şekilde hamile kalmış olman bile mucize demişti. En az 3 ay dinlen hatta yazı geçir kendine gel demişti. Bende öyle yaptım. Ekim ayında 3.kez hamile kaldım şuan 24 haftanın içindeyim yine riskli geçiyor yatıyorum bu benim rahmimin kalp şeklinde olmasından. İnşallah haziranda kızımı kucağıma alacağım bu sefer 🙏🏻 Ama ben bunları yaşadım diye yaşayacaksın anlamına gelmiyor korkmayın doktorumun benim gibi olup çocuk sahibi olan çok hastasının olduğunu söyledi tabi benim kadar derin bir perdeleri yoktur