Demmmmm Lykiav benim perşembe günü doğum olacak sezeryan sizin sezeryan mı oldu süreç nasıl dı rahatsız ediyorum kusura bakmayın
3_oglan_annesi Demmmmm sonda uyusmadan önce takılmıştı bana hafif sızlama oldu ama anlık biseydi doğum yapınca uyuşukluk geçince yani çıkardılar ayağa kalkıp kendini WC ye gitmeniz için oda anlık sizi yaptı o sizi korkutmasın herşey anlık gelisiyo 🤗
3_oglan_annesi Demmmmm ama sondayi siz uyusukken taktirmanizi isteyebilirsiniz bn bilmiyordum başta sezaryen olunca öle yapacam bende
3_oglan_annesi Lykiav e peki cisi kaka yapmadimi o saatlere kadar umarım bez takılmıştır başta istemeleri lazım doğuma girince yani
Demmmmm 3_oglan_annesi gece 12 den sonra su bile yasak dedi Dr mide boş oluyor onun için wc ihtiyacı olmaz galiba
3_oglan_annesi Demmmmm sakin ol cnm hayırlı haberlerini alırız inşallah doktorların kimdi muane giderken
Demmmmm 3_oglan_annesi canım her gittiğimde farklı Dr oluyordu ama ben memnundum randevu aldğım Dr erkekse bayan olurdu randevu da ki ismi olan Dr olmazdı ama iyilerdi temiz di doğum için olumlu olumsuz eleştiriler vardı şans birazda sanırım Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın