Askim38 Kizlar bebisleriniz ne sık araliklarla hissediyorsunuz? Yani cok hareketlimi? Yoksa belirli zamandami oynuyor?
Sarenry Askim38 belirli zamanlarda oynar canım yani bu haftalarda düzensiz oluyor korkma cok yorulunca falan etmiyor
Umay Askim38 canım değişiyor bazen sabahları çok hareket ediyor bazen aksamları genelde hareket çoğunluğu sabah aksam oluyor arada cok oynamıyor benımkı🙈
dml33 Hazinem bnde 20+2 oldm daha hissetmiorm 23 24 bile hisseden duyunca biraz rahat edio icim 😊23de tekme olarak mi hissettsinz
Giz Askim38 Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum suan sabahları hareketleriyle beni uyandırıyordu uğraşıyorum oynamıyor 😳
Yagmurerol Askim38 ay iki gundur benimde oyle her gun sabah aksam demeden tekmelerdi , 2 gundur pek sakin ya anlamiyorum
Aysktr Askim38 Giz Aynı şeyi bende yasıyorum 😂 24 haftalığız esimin basının etini yedim sabah akşam kıpır kıpır olan cocuk niye oynamıyor diye çikolata da yedim uzandım bekliyom dürtüyorum inş bi sıkıntı yoktur 😄
dml33 Hazinem benimki de kiz daha tekme hissetmedim korktm hattw gecen bisey mi oldu diye dun doktora gittim kalp atisi falan vardi rahat ettm biraz 24 kadar beklicm bakalim bugun yarin diye umut etmicm 😀
Giz Saglık ocağına git canım icin ferah olsun ben şimdi geldik Allah’a şükür gayet iyi bebişşş bu haftalarda biraz fazla uyuyorlarmışşşş 😘
Alyamm Askim38 belirsiz saatlerde hareket ediyor ama gün içinde kesinlikle hissediyorum 18 haftamda hissetmeye başladım ben 21+5 iz dahada kuvvetleniyor hareketleri ben burdayım hhuhu diyor 😊
dml33 Hazinem iki gun once bisey hissettm ama tekme mi anliyamiorm ki aksam yatmistm degisik bisey oldu tarifte edemiorm ins biran once atar 😀
Sena_1997 Askim38 belirli zamanlarda bende 22+6 yim bu sabah oynamiyodu korktum çikolata yedim yeni hissettim canim düzensiz oluyor zaten bu aralar
Hazinem dml33 atar atar Bnde hissedemiyorum diye üzülürken birden oturduğum yerde ben bırdayım anne der gbi vurdu yavrum ☺️