Mutlulukgeldi Zeynep1995 15 haftalıkken kıza benziyor dedi ama 20 haftalikta kesin sonuç diyebilirim dedi 🤗☺😄
Zeynep1995 Mutlulukgeldi ne kadar heyecanlı ya herşeyleri hadi bakalım hayırlısıyla bizde öğreniriz 🙏
Fattmasevinc Zeynep1995 15+3 olduk ama göstermiyor bizimkisi cinsiyeti. Erkek yılı sanırım bu yıl.. Sağlıkla gelsinler de cinsiyeti önemsiz hepsi evlat sonuçta
Sudecan2149 Ben de yeni geleceğim bir hafta sonra hayırlı sağlıklı bir şekilde inşallah erkek oğlum olur çok erkek çocuğu istiyorum 12 senem oldu çocuğum olmadı tüp bebek yaptık
Bebekim123 Bende nub teorisine baktırdım ben baktım bana göre 100 💯 kızdı ama anlayan instagramda bakan sayfaya erkek dedi yüksek ihtimal tabi ben kabul etmedim 😄 herkes erkek diye tüm belirtiler yani hurafelere göre erkek gösteriyor ama ben kesin ve emin olarak kız diyorum 😍 inatla kız diyorum kızım olacak en hayırlısı ve sağlıklısı olması duam ama Emin’im ya şu haftaya cuma bi’gelse de görsem minik pamuğumu ve gidip hemen alışveriş yapsam 😍 ve 2019’un nadir premsesi olacak pamuğum teyzeleri
RumeysaAkd Zeynep1995 çevremdeki bütün hamilelerin de kızı olucak 🤗 dünya bir denge Allahım bir tarafa erkek bir tarafa kız veriyor