Mahirissmoms elimizi siklatinca gözlerini kirpistiriyor kapı sert kapanınca sicriyor falan ama bende çok endişe ediyorum
İşitme testi
mombarbie_ yani işte ben öyle bisey denemedim cnm
mombarbie_ senin iki kulaktan mı kaldı ne dediler geçemeyince normal demediler mi
Mahirissmoms iki kulaktanda kaldı sıvı var kulağında o yüzden gecememistir dedi doktor yarin tekrar yapılacak 11.gun
mombarbie_ sıvı olduğu içindir canm ya ama insan telaş yapıyor sende Benm gibi bide lohusa olunca daha farklı oluyor dime
Mahirissmoms depresyondayım yeni çıktım sayılır 1 hafta boyunca boş bosagladim içim skliyordu
Mahirissmoms kaç günlük canım? Bende kaç kez yaptırdım sağ kulaktan hep kalıyordu 14 günlükken tekrar götürdük geçti çok şükür. Duş aldırmadık daha, yıkanmadığı zamanda kalabiliyormuş testten siz yıkadınız mı
Mahirissmoms benim bebeğimde de oldu birax bekledik sakinleşti yarım saat içinde tekrar çekildi sorun çıkmamıştı İnşAllah yoktur 💐
mombarbie_ aynen senin gibiydim 14.gün daha yeni geçti testten
Derinnmom inşallah sorun yoktur
Derinnmom canm yeni doğar doğmaz yaptılar Kafası falan cok kirliydi iste ondandır dedi ama onun öyle demesiyle insanın içi rahatlamıyor sen baya rahatlamıssındır
Papatya123_ ikisinde de mi kalmıştı ilk
Mahirissmoms benim bebegime dogumdan ertesi gun yaptilar ikisinden de gecince testi yapan uzman kulaklari hizli kurumus demisti genelde tekrarlamak gerekiyormus. İcleri kuruyunca gececektir endise etmeyin kulaklarini ortecek sekilde sapka takmamak gerektigini duymustum gec kurumasina sebep oluyormus sanirim.
likesah benmmmdeee öyle iste biri geçti diğeri kaldı
likesah birimden geçti diğerinden kaldı su kalmıştır herhalde öyle düşünüyorum 🫶
- Düzenlendi
Mahirissmoms digerinden de gecer endiselenmeyin saglikla buyusun 🙏🏻
likesah ay insallah canım pskolojimmm bozuldu gerçekten iyice darlandımmmm bide lohusayımmm ya
mombarbie_ sen geçerse haber et canım insallah geçer bebeklerimiz saglıcaklaaaa
Mahirissmoms hayır bi tanesinde onun çok iyi tutulması durması gerekiyor biraz kıpırdamıştı yine de devam edilmişti sonra tekrar baştan yapıldı geçmeyince
Papatya123_ geçti mi sonra