Mahirissmoms elimizi siklatinca gözlerini kirpistiriyor kapı sert kapanınca sicriyor falan ama bende çok endişe ediyorum

Mahirissmoms iki kulaktanda kaldı sıvı var kulağında o yüzden gecememistir dedi doktor yarin tekrar yapılacak 11.gun

mombarbie_ sıvı olduğu içindir canm ya ama insan telaş yapıyor sende Benm gibi bide lohusa olunca daha farklı oluyor dime

Mahirissmoms kaç günlük canım? Bende kaç kez yaptırdım sağ kulaktan hep kalıyordu 14 günlükken tekrar götürdük geçti çok şükür. Duş aldırmadık daha, yıkanmadığı zamanda kalabiliyormuş testten siz yıkadınız mı

Mahirissmoms benim bebeğimde de oldu birax bekledik sakinleşti yarım saat içinde tekrar çekildi sorun çıkmamıştı İnşAllah yoktur 💐

Derinnmom canm yeni doğar doğmaz yaptılar Kafası falan cok kirliydi iste ondandır dedi ama onun öyle demesiyle insanın içi rahatlamıyor sen baya rahatlamıssındır

Mahirissmoms benim bebegime dogumdan ertesi gun yaptilar ikisinden de gecince testi yapan uzman kulaklari hizli kurumus demisti genelde tekrarlamak gerekiyormus. İcleri kuruyunca gececektir endise etmeyin kulaklarini ortecek sekilde sapka takmamak gerektigini duymustum gec kurumasina sebep oluyormus sanirim.

likesah birimden geçti diğerinden kaldı su kalmıştır herhalde öyle düşünüyorum 🫶

likesah ay insallah canım pskolojimmm bozuldu gerçekten iyice darlandımmmm bide lohusayımmm ya

Mahirissmoms hayır bi tanesinde onun çok iyi tutulması durması gerekiyor biraz kıpırdamıştı yine de devam edilmişti sonra tekrar baştan yapıldı geçmeyince