Pamukprens YummyMummy normal gidiyomuş doktorum öyle diyor hayırlısı olsun çok güzel yazmışsınız çoook teşekkürederim 😍👍🏻🐣 bende çok düşünüyodum herkesten farklı ses çıktığı için çok kafam karışmıştııı
Selale_bati Pamukprens emzik biberon pisik premide koydum 1paket buyuk boy ped koydum ben 12 tane falanda gogus pedi koydum😶sag salim dogsunlarda onlar kolay isler
Pamukprens mehtap28 aynen öyle duruma göre bakılır yani dediğiniz gibi çok gerekmez bencede bende bi kaç adet aldım paketinin içinden hadi hayırlı olsunn🌸
Selale_bati candanpdr aynen bacim dogunca direk vermek gerek emziyi yoksa istemiyorlar sonra emzik tutmayan bebek bakimi zordue
Pamukprens Duygu_k çooook teşekkürederim bu güzel cevabınız için gerçekten haklısınız 👍🏻 Gözünüz aydın olsun bu arada♥️
Selale_bati Pamukprens canim evet doktorlar ogle diyorlar ama 10 gun beklersen o emzigi almaz zaten bebek genellikle bogle oluyor bizde dogar dogmaz veriyoruz hastanede emziyi sonra zor oluyor bakimi
Mihrican2121 Pamukprens emzik konusunda hem fikir olduğumuza sevindim pedi de senin gibi düşünmemiştim haklısın 👍🏼
Hafizeipek Pamukprens pişik önleyici kremi koydum ama benim doğum yapacağım hastanede emzik ve biberon yasak o yüzden koymadım
Lalin06 Duygu_k ayva çekirdeği jelini nerden aldınız hangi marka bebeğe zararı oluyormu emerken yaptiysanizda tetiğini yazarmisiniz
Duygu_k Lalin06 hazır almadım evde yaptım. Bir ayvanın 8-10 çekirdeğini yarım çay bardağı ılık su içine koyup iki gece beklettim. Bugün 4. günümüz çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı göğüslerimde.