Sdfgns Polatalemdar benimde öleydi .205 e kadar yükseliyordu.kepekli ekmek tamtahıl ekmek normal ekmek hepsini denedim bir türlü düşüremedim. Sonra tüm öğünleri ekmeksiz yemeye başladım.sürwkli acıkıyordum yoğurt kuruyemiş filan destekledim hatta patlamıs mısırla 🤣 78 e kadar düşürdüm.ne zaman ekmek yesem 170lere fırlıyor yine birde öyle dene istersen. Polatalemdar
Polatalemdar Sdfgns çok teşekkür ederim dediğinizi denicem zaten iki gün sonra Sezaryen olucam sağlıkla bı alsaydım kucağıma
Sdfgns Dusgezgincisi 36+4 oluyor.diğer bebeğimi 37+4de kaybettim.onu kaybettiğim tarihten 1 hafta önce doğum yapacağım.
Sdfgns Polatalemdar allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.güzel haberlerini bekliyorum
Sdfgns Polatalemdar pıhtılaşma sorunum vardı. Sabah akşam iğne vurunuyordum O zamanda korona aşısı zorunlu tutuluyordu .mecbur vurulmak zorunda kaldım .pıhtılaşmayı artırtığı içinde ani kalp durması sonucu kaybettim. Doktorum dozun yetersiz geldiğini söyledi tahlillerim elinde oldugu halde . Doktor bi şans onu cok acı deneyimledim. Ama nasibim böyle imiş. Vardır allahın bi bildiği dedim.
Polatalemdar Sdfgns çok üzüldüm ya gerçekten resmen doktorların ihmali yüzünden olmuş. Rabbim diğer dünyada kavuşturacak sizi ne kadar güzel cennet kuşunuz var ♥️♥️♥️ Allah razı olsun güzel dilekleriniz için hayırlısıyla Perşembe alırım inşallah kucağıma
ELFomr Kızlar iyi geceler bugün öğlen çatı muayenesi oldum, az önce biraz kanlı şekilde akıntım oldu Nişan olabilir mi yoksa muayeneden kaynakli midir
Polatalemdar Aselbade çok şükür yaptım Perşembe planlı Sezaryenim vardı o gecesi 2.30 da suyum geldi acil sezaryana girdim bebişim 3 günlük oldu bile 🥰🥰🥰😊😊😊😊
Gizemcekinmez yelizerduran Bende bugün 38+2 oldum bende de hafif hafif giriyor o zaman yalancı sancı bunlar gerçi bugün nstye girdim çok hafif sancılar çıktı ama doktorum iyi nst dedi çarşamba tekrar gel dedi 39 haftalık olacağız o zaman doğum planını da yaparız ultrasona bakır duruma göre dedi
Polatalemdar Sdfgns merhabalar evet yaptım sezaryan günümü aldığım gün gece 2.30 da suyum geldi o gün normalde öğlen 12 de sezaryen olucaktim sabah 7 de bebeğimi kucağıma aldım 🥰🥰🥰🥰 Allah’ıma şükürler olsun bugün 3. Günü oluyor sorduğunuz için çok teşekkür ederim 🌹🌹
Sdfgns Polatalemdar cook sevindim .allah analı babalı büyütsün.sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu ömürleriniz olsun inşallah
Polatalemdar Aselbade Allah razı olsun inşallah sizde biran önce sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰🥰anne olmak bambaşka duygu ikinci kez oluyorum ama ikisinde de çok farklı birşey 🥰🥰🥰