Polatalemdar Aselbade o kadar haklısınız kı riskli olduğunu bilmesem karnımda ne kadar kalırsa kardır ama bu şekilde çok riskli. Doğum paketi aldım işte başka da doktor yok kafam o kadar karışık ki yarın randevum var bakalım ne dicek
Aselbade Polatalemdar hakkınızda hayırlısı canım benim Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin mutlaka haber ver merak ediyorum
Asure123 mutlugebe_38 peki neden mesela sancının gelmesini beklemiyorlar sezeryan için? Planlı yapmak yerine bebeğin gelmek istediği zamanı bekleyip o zaman sezeryan yapsalar daha iyi değil mi🤔🤔
mutlugebe_38 Asure123 ilki sezeryansa ikincisinde normal doğum beklenmiyor doktorlar ne zaman diyorsa o zaman alıyorlar
Polatalemdar Aselbade çok teşekkür ederim böyle sorduğunuz merka ettiğiniz için şimdi gidiyorum hastaneye bakalım ne dicek 🌹🌹🌸🌸
Bircanm mervebusra bende aldım az önce bizimkide 14 Martta gelecek nasipse 🥰 Rabbım sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin ❤️
Nurouz Kızlar öğleden beri geçmeyen bel ağrısı doğum belirtilerinden mi acaba biraz yürüyerek yordum kendimi ondan mı diyorum ama geçmedi bı türlü