huysuz__ Khrmnnn Aspar, Bertuğ, Aybars , Balamir, Atilla ,Bozkurt ,Bozok, Göktürk, Aslan , Atalay , Çelebi , Sancar, Artuk , Kutalmış, Kaan , Oğuz , Teoman ay bi dünya isim var yazarken yoruldum 😅
Khrmnnn Slc buğrada hoş ama ben yumuşak g li noktalı fln olan isimler çok tercih etmeyi düşünmüyorum mail fln alırken söylersen bazılrnda hepsi olmasada sorun olmasın diye ☺️ ama poyraz anlamı açısından düşündürüyor söylemi hoşuma gidiyor çok aradayım ilk oğlum da Alpay ona da uyabilir ama çok şart değil
Oznurr58 Khrmnnn Alpay da çok güzelmiş 😍 benimde iki oğlum var isimleri Aybars ve Poyraz ♥️ ve Poyraz ismini kimse beğenmemişti başlarda işte ismine çekerse asi olur felan diye ama hiç öyle değil çok uyumlu sevecen bir çocuk 🥰 içinize siniyorsa bence mutlaka Poyraz ismini koyun
Khrmnnn Oznurr58 ay evet ilk bu isim geçti aklımızdan hatta gene erkek olursa poyraz koyalım demiştik eşimle tabi kız olsun istiyorduk ikinci ama böylesi belki daha iyi ikiside yakın olması 3,5 yaş olcak aralarında iki erkek hoş olurlar inşallah ☺️ söylemi hoş demi Poyrazın siz ikinci oğlunuza mı poyraz ismi koydunuz sizinkilerde çok güzel isimler sizinkilerin arası kaç yaş iki erkek olması en çok nasl avantajları oluyor size oyunda diye düşünüyorum ama 🙈
Denizz6161 Khrmnnn ben de Kıvanç ve Poyraz arasndayım😄 anlamından dolayı ve hırçın olur mu diye korkuyorum ama Poyrazdan😄
Khrmnnn Denizz6161 kıvanç ismi bende seviyorum ama noktalı işaretler mailde fln sorun oluyor diye sırf bu yüzden vazgeçiyorum bide sanki poyraz daha içime siniyor gibi söylemi 🥰son kararınızda gene konuşalım inş bende şuanlık poyraz ağır basıyor ama daha güzeli olur mu ki diye düşünüyorum ☺️
Khrmnnn Denizz6161 ben bide doruk mu poyraz mı diyordum ama orda da sanki poyraz ağır basıyor gibi sizce ☺️
Khrmnnn Yagmurakyurek iki isim çok tercih etmiyorum aslında ama Ege ismi de hoşuma gidiyor öneriniz için teşekkürler
Denizz6161 Khrmnnn doruk da güzel benim kuzenimin oğlunun ismi o yüzden koymuyorum😄 Valla maili hiç düşünmedim o kadar ince düşünürsem hiç beğenemicem😄 oğlum da kıvanç diye tutturdu asla başka isim istemiyo bizim kıvanç olcak heralde😄
Khrmnnn Denizz6161 oğlunuz kıvanç diyorsa hoş isim bide olur bence benm de oğlum 3 yaşında kardeşinin ismi doruk mu poyraz mı olsun diyordm poyraza alıştı hep sorunca diyor poylaz dedm yakşyor aslnda söylemesi o mu olsa hep bu isim sıcak geliyor bakalm büyük ihtimal poyraz olcak gibi bizimde 🥰
Khrmnnn Denizz6161 ayy demi ya bana da uyumlu gibi geliyor diyorum ismi sevdiğim için mi aceba sanırım kararım netleşecek gibi buraya bile poyrazın annesi olarak kayıt ettm ama hala arayıştaym oğlum büyüdüğünde bu nasl isim demesin de severse bende seviyorm aslında ama çevrem de de başka olsa diyen duydukça annem bile güzel değil diyo atlas fln öneriyorlar oda çok sevmiyorum erkek ismi seçmek zor gerçekten ☺️