Bahar-sarioglu ben aslında orada normal kadın doğuma geliyordum ama o zaman hiç farkedilmemişti memlekete ailemin yanına geldim 2 ay önce burada önce kahve lekelenmem sonrada kanamam oldu. Kanama olunca hastaneye yatırdılar 2 gun kadar hastanede kaldım o zaman Progestan başlatıldı devlet hastanesinde kimse rahim ağzımdan şüphe etmedi . Sonra özel bir hastaneye gittim 14. Haftamda orada doktor rahim çevremde kanama göremedi detaylı inceledi karnımdan rahim ağzımı ölçtü 30 mm diye o söyledi baya bi yasaklar koydu bana. Daha sonra devlette rahimden ölçtüler daha yuksek çıktı 40 ölçen oldu 36 ölçen oldu. En son iyi bir kliniğe gittim oradaki doktorun cihazı baya kaliteli netti ben kendimde sağlıkcıyım radyoloji teknikeriyim . az çok anlıyorum rahim anatomisinin görüntülemelerinden o doktor 17. Haftada 32 mm ölçtü ve banada net bir şekilde gösterdi ölçüm alanlarını güzel şeyler söyledi içimi rahatlattı. Ama bu aralar yine bi korku sardı içimi. Bende 10 gün sonra dönüyorum ankaraya devamı orda olcak o yuzden arayışa girdim tekrardan burada başka bir şey araştırırken sizin yazınızı gördüm sormak istedim eşim çok kızıyor bunları devamlı düşünüp sorguladığım için ben birde etlik şehir hastanesinde 8 ay çalışmıştım istifa ettim 🙈terzi kendi söküğünü dikemez durumundayım kendime kızıyorum ama bu durumda yapacak ne var diye sorguluyorum buradan tavsiyelere bakıyorum oyalıyorum kendimi