Bahar-sarioglu sizede çok geçmiş olsun sağlıkla alırız inşallah teşekkür ederim . benimde ölçümler biraz karışık söylendi. 14. Haftada karnımdan 30mm dedi bir doktor o beni çok korkuttu . sonra 15. Haftada 40 ölçen başka bir doktor oldu . 17. Haftamda En son kaliteli bir özel kliniğe gittim orada rahimden 32 mm ölçüldü. Burada bana serklaj vs önerilmedi. (Memleketteyim amasya) Hepsi farklı şeyler söyledi birisi hep yatacaksın uzun yol yasak tuvalete kalkcaksın sadece dedi. Son gittiğim kendini çok kasma ağır iş yapma yeterli dedi .Evim ankarada mecbur gelcem eşim yurtdışında tek başıma evde kendimi kaştarırım gibi geliyor temizlik vs yapmadığım sürece sadece yemeğimi yapsam sorun olur mu . sürece göre doktorlara göre karar vericem ya da kayınvalidemlerde kalcam bilmiyorum çok kafam karıştı. İlk gebeliğim Progestan fitil ve iğne kullanıyorum. Detaylı us için etliğe geleceğim bu ayın sonunda sonrasında da orada olacağım söylediğiniz doktorlardan randevu almaya çalışacağım . Burada okuduklarım beni çok tedirgin etti yaşayan kişilerle direk konuşmak istedim doktorlar ilk gebelikte ilaç dışında bir şey yapmıyorlar sanırsam ve birçok gebe bu yuzden bebeğini kaybetmiş . bebeğimin tekmelerini hissediyorum her şeyi çok sağlıklı ilerliyor ama bu durumdan ötürü erken dönemde erken doğum olmasından çok korkuyorum 😔