Tugbakubilay cihangirgozde inanın hiç bilmiyorum isterseniz arayın bir sorun ama doktor ilgili randevulu giderseni dakikasına alıyorlar ilgililer yani benim eşimde emniyet personeli hiç aklima sormak gelmedi indirim
cihangirgozde Tugbakubilay aa sizin de vardır o zaman indirim varsa. çoğu hastanede var aklınızda bulunsun :) teşekkür ederim.
cihangirgozde Tugbakubilay aradım sordum yokmus :) muşta yaşıyorum ben burda var. Tatvan’da can hastanesinde de var burda sabitmiş
Tugbakubilay cihangirgozde buralarda zor ya indirim ama diğer illere göre baya uygun ücreti ben antepliyim orada iki katu
cihangirgozde Tugbakubilay tabii evet ben de Ankaralıyım Ankara’da da öyle. ikimiz de gurbetteyiz kader ortağım:) Allah yardımcınız olsun
Tugbakubilay cihangirgozde bence git memleketinde yap dogumj ben öyle yapacağım hiç değilse tanidiklarin bildikleri doktorlar var ben memlekete gidecem kontorller mecbur buradada
cihangirgozde Tugbakubilay Aynen katılıyorum öyle yapcam ben de hacettepe takipliyim hacettepede doğurcam inşallah. 34.haftamda gideceğim o zamana kadar muayene için buralarda gidiyorum senin gibi . Doğu anadoluda dr kıtlığı var resmen :/
Tugbakubilay cihangirgozde kesinlikle özellikle de devlet hastanelerinde 1 gördüğün doktoru bir daha göremezsin sürekli değişiyor en iyisi memleketin
-Kubra44 Solhanda devlet hastahanesine ilk gittim. Çok kötü bir muamele ile karşılaşınca bir daha devlete gitmek istemedim.
cihangirgozde Tugbakubilay merhaba ben yarın kontrole gideceğim de yunus hocanın ultrasonunun 4 boyutlusu var dimi '")