Kızlar Merhaba
33.haftaya girmiş olmanın verdiği yetkiyle hastane çantası hazırlıcam ama ilk gebeliğim neler koydunuz?
Bide biberonları emzikleri nasıl dezenfekte ettiniz paylaşırsanız sevinirim 💐
Hastane çantası hazırlığı
Nurceyhan93 ben bi videoda gormustum ilk olarak biberon emzik temizleme jeli ile yikadi kadin. Sonra kurutul kaynatti hic el degdirmeden masa ile alip kurumasi cin bi uere koydu sanirim bende boyle yaoicam bi sekidle yapilis dogru mu bilmiurkum ama yanissa duzeltin biri lütfen ☺️
Nurceyhan93
Bebek icin
İsimlitulum+ içpijama+ zıbın+çorap+şapka+eldiven
5li takım +içpijama+çorap +zıbın
Tulum+içpijama+zıbın+çorap+şapka+eldiven
Müslin battaniye
Penye battaniye
Kalın battaniye
15 bez
1 Islak mendil
Küçük biberon ve emzik
1 pişik kremi
2 alt açma örtüsü
Pusetimiz ve örtüsü
Anne için
2 Külot
2 atlet
2 emzirme sütyeni
Mesane pedi
Depent külot
Alt açma örtüsünden yatağa sermek için
1 alt üst pijama takımı+tülbent
1 alt üst+ sabahlık + tülbent
Terlik
Makyaj malzemesi
2 çorap
Göğüs ucu kremi
Göğüs kalkanı
Göğüs pedi
Islak mendil
1 yelek
Havlu kağıt
Kirli poşeti
Hediyelik çikolata
Magnet
Kapı süsü
İsimli yastık
Balonlar
Bizim bu şekilde
- Düzenlendi
MorKelebek54 2 ay sonra yere düşen emziği silmeden ağzına vereceksiniz 😂 bu kadar abartmayın. Mikroba ihtiyaç var. Kaynar su ile yıkamak yeterli
snowglobe ben gördüğümü anlattim. Ki fabrikadan cikan seyi sadece kaynatmak ne kadar dogru bilemedim. Benek kiyafetleri icin de ozel olarak benek deterjani almayalim o zaman ya da sapmjan nasil olsa mikroba da ihtiyaci var bebeğin. Zaten bu dediginiz yeni dogan bebek icin gecerli degil kendilerini koruyamazlar cok hassas oluyo yeni dogan bebekler. O yüzden bence siz basitlestirmeseniz daha iyi. Ki kendi adima diyorum asla silmeden emzigi kasigi vermem agzina. Eline dahi vermem bu kadar buyuk konususuyorum ☺️☺️☺️
Nurceyhan93 biberon ve emzikleri kaynattım hastane çantasına da 2 pijama takımı bebeğe de 2 takım 2 battaniye biri kalın biri penye 8 adet bez kendinize Depend terlik sezeryan olacaksanız kahve biberon ve mama (sezeryan olacaksanız bunlar) onun dışında iç çamaşırı atlet sütyen 1 alt açma örtüsü ıslak mendil
MorKelebek54 Konusun konusun sonra burada her gün post açın bu çocuk neden hep hasta diye. Sakınan göze çöp batacak çünkü
Tuba-M55 😂 gerçekten böyle. Daha ne fena şeyler var da yazmayayım şimdi 😂
snowglobe yaw bacim sen kiye felaket tellagi gibisin 😂😂 benim cocugum hasta olursa sana niue batiyo bunu ki cocuk bu yani fahusta tabiki buyutemem ama yeni dogan benek dede oyle rahat olamam yani rahat olan icin de bisi diyemem herkezin anneligi kendine. Ben sana diyom mu cicugum mikrop icinde buyuyo diye hey Allahim ya ayeixa bu yuzden oost acarsam da acarim sende yorum uapmassim olur biter hey Allahim ya sana mi kaldi benim cicugumun hasta olmasi 😂😂😂
Annelerim bende 32. Haftamı saymaya başlicam yarın ne zaman hazırlasam bilmiyorum çantayı daha kapı süsümüz yapılıyor sizce şuan hazır olanları koyup eksikleri yavaş yavaş geldikçe mi koysam yoksa hepsini bir mi koysam bir de ağırlaşmaya başladım gözümde büyüyor sanki