Bugün 3. Gün daha kendime gelmedim gözlerim sulanıyor burnum tıkalı akıyor öksürük var halsizlik zaten var alerji ilacı içsem iyi gelecek çünkü zaten normalde alerjiğim ama içemiyorum doktor hiçbirşey vermedi dün parol serum yaptılar acilde evdede içiyorum ama ne fayda cidden çok kötüyüm ne iyi gelir ıhlamur içebilirim dimi ballı falan burun tıkanıklığına ne iyi gelir resmen yatıp uyuyamıyorum çok fena hasta oldum😢😢

Geçmiş olsun bende 12 haftalık hamileyim bende aynı durumdayım hiç birşey vermiyorlar bol bol c vitamini ye su iç diyorlar aşırı kötüyüm bende sıcak su içiyorum

Cansucan merhaba bende o haftalarımda grip olmuştum ıhlamur limon içiyordum birde büyük bir çaydanlıkta su kaynatıp içine biraz sirke koyup başımı üstüne geçirip kafamın tamamını yanlardan büyük havlu ile çaydanlığı da içine alcak şekilde kapatıyodum o buharın içinde kalıyordum hem tıkanıklığımı açıyordu hemde terletip hastalığımı hafifletiyordu birde bolca dinleniyodum

Cansucan
        Burnu limon sıka bilirsin onun zararı yok burnunu acar ama çok hapşırtıyor buharda yapabilirsin grip oldum antibiyotik falan verdiler pekmez yut

Cansucan eczanelerde burun tıkanıklığı için deniz suyu spreyi oluyor ben onu almıştım burun tıkanıklığı için çok iyi gelmişti bir günde açtı

pmkcn evet kızımınkini kullandım evde vardı ama anlık etki ediyor tekrar tıkanıyorum zaten alerjik olduğum için daha da çok tıkalıyım

Nurzo 12 haftadan önce antibiyotik tedavisi yok diye biliyorum bana hiçbirşey vermedi mahvoldum

Cansucan bol bol greyfurt ye bende grip oldum ve öksürüyordum hergün greyfurt limonlu su ve portakal tükettim çok iyi geldi bana c vitamini alman lazım bol bol hemen atlatırsın

Cansucan eğer burnun tıkalıysa serum fizyolojik sprey kullanabilirsin doktoruma sorduğumda bunu söyledi çok iyi geliyor

Cansucan o an dayabilirseniz sonrasında rahat edersiniz tabi siz daha iyi bilirsiniz 😊

Cansucan
              12 haftalık degildim bir doktoruna danış ben öyle yptım kadın doguma sordum o ismini verdi saglık ocagıda yazdı