Seyhan000 nununundunyasi kızlar bugün hcg verdim 17.913 çıkmış değer kaç hafta oluyor betaya göre 🥰 kesin gebelik var dedi sağlık ocağındaki doktor don adet tarihime göre 5+2 gözüküyor
nununundunyasi Seyhan000 sat a göre haftalıgın bellı olur canım betaya göre belli olmuyor öyle bir genelleme yapılmıyor yanı 5+2 sin
Arya10 nununundunyasi bu ayda hamile kalamasaydım bende ovulasyon testi alacaktım neyseki gerek kalmadı gün aşırı girdim tuttu önceleri gün aşırı girmiyorduk onuda burda biri söyledi bence etkili 🥰😄
nununundunyasi Arya10 kesinlikle etkili. Ben de bu ay olmasaydım gun asırı denerdım. Ben de ovulasyon testıyle ılerlemıstım
nununundunyasi Arya10 çarşamba gitcem kuzum tam 5+3 olucam o gun. İnşallah keseyi görürüz o zaman. Az önce bi daha beta baktırdım 10.861 olmuş göstersin artık kendını ❤️🥰
Ayazmom___ Aabbccc tutmamalısın bence ben karışmak istemem ama hamileyiz sonuçta ben tutmayı düşünmüyorum hiç bi şekilde 💞
Fahriye123 nununundunyasi oglak burcu olunca zor tabi karamsarlık olarak ama biter inşallah murlu oluruz
Arya10 nununundunyasi inşallah gösterir canısı bende bu Çarşamba gidecem bakalım be diyecek en güzel bekleyişler bunlar sağlıcakla gelsinler 🥰🙏
Arya10 nununundunyasi inşallah gösterir canısı bende bu Çarşamba gidecem bakalım be diyecek en güzel bekleyişler bunlar sağlıcakla gelsinler 🥰🙏
Smys nununundunyasi ben adetten 3gün önce yaptırdım 61di sonra tam adet günü yaptırdım 495di 3 güne göre cok fazla mı artmıs 🙈 ilk gebeliğim heryerde tedirgin oluyorum😅
Arya10 nununundunyasi canım gittin mi doktora ben gittim keseyi gördü bebeği görmedi 10 gün sonra gel görürüz dedi
Durux busra2021emir benim kese boyutumu söylemedi haftanla uyumlu demişti ben de sormayı unuttum merak ediyorum ben de kese boyutunu
Ayazmom___ busra2021emir benim 4 haftada 7mm dedi ama tam günümü hala bilmiyorum yaklaşık 4 hafta demişti
Nissyoo Bugun doktoruma ilişki için yasak var mı diye sordum hayır olabilirsiniz dedi 5+5im bazıları yasaklıyormuş acaba neye göre
Derya4701 Nissyoo düşük tehlikesine kesenin yerine göre yasaklıyorlar diye biliyorum ama yine de ilk üç ay olmaması daha sağlıklı diyorlar bana da yasak katmadı doktor ama ben uzak duruyorum nolur nolmaz 😀
Ayazmom___ Nissyoo bana yasak demediği hala istemiyorum ilk 3 ay düşük riskini tetikler diye düşünüyorum ister istemez
kalorisizpatates Nissyoo bugün bana da ilk 3 ay yasak dedi 12. Haftaya kadar bebek tutunma süreci olduğundan sanırım riske atmamak için 6+6’yım
Kr6543 Oruç hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ramazan başlangıcında ben tam 6 haftalık olacağım nasipse şimdilik bulantım falan yok sadece midem kaynıyor. Acaba bir zararı olur mu tutmanın?