Fahriye123 Ben bu gün doktora gittim kese var bebek görünmüyor dedi 25 ocakta adet oldum 25 oncaktan 1 şubata kadar korundum acaba erken die mi kese sadece göründü
Eminexxx Fahriye123 olabilir canım benim kesem de alttan muayene ile gözüktü yani normal fazla stres yapmayın kendinize
rumeysarikaya0958 Fahriye123 bende bugün muayene oldum normalde 5+5im kese var bebek yok 4+3 gibi görünüyor dedi son adet tarihim 24 ocak 2 hafta sonra gel bebek o zaman görünür dedi
incirsevenbiri dilankaras bende 23 Ocak son adet tarihim aramızda bir gün var sağlıkla gelsin kuzularımız
Fahriye123 nununundunyasi tahlil sonucu 768 civarında doktor baktı kese var bebek yok diyince moralim bozuldu o an 10 gün sonra yine bekledigini söyledi
nununundunyasi Arya10 hashaha ben de öyle yaptım valla 😁 ovulasyon movulasyon hak getıre. pik görüyodum devam edıyodum meğer hamileymişim 😁😁
nununundunyasi Fahriye123 ah kuzum ya moral bozacak bı şey yok ki 😁 daha çok erken betan da daha yolun başında endişelenme
Arya10 nununundunyasi bu ayda hamile kalamasaydım bende ovulasyon testi alacaktım neyseki gerek kalmadı gün aşırı girdim tuttu önceleri gün aşırı girmiyorduk onuda burda biri söyledi bence etkili 🥰😄
Fulyalife Merhaba benimde bugün kontrolüm vardı sat a göre 6+4 ama sanırım geç döllenme bugün keseyi gördük 5 haftaya uyumlu kese.iki hafta sonrasına çağırdı doktorumuz bebeği ve kalp atışlarını görmek için
Seyhan000 nununundunyasi kızlar bugün hcg verdim 17.913 çıkmış değer kaç hafta oluyor betaya göre 🥰 kesin gebelik var dedi sağlık ocağındaki doktor don adet tarihime göre 5+2 gözüküyor