simgennur0 hayırlı olsun
kılzar bu gün adet günüm
Lykiav hayır olmadlm
simgennur0 Hayırlı olsun🤲🏻🤲🏻
Furqane2002 bebişim ben yumurtlamada bile doğru düzgün akıntı görmedim ama hiç görmediğim kadar beyaz akıntı gördüm afedersin her lavaboya gidişimde görüyordum beyaz akıntıyı belirgin bir belirti 🙏🏻🙏🏻
Furqane2002 çiçeğim sen yarın sabah kan ver bence 🫶🏻🫶🏻
Furqane2002 içime mi doğdu ne 🤭🤭
nununundunyasi daha test yapmadımki ama kan ne için vereyim bende lavaboya gidnce peçeteye geldiğin görüyorum,her ay adet günü lekelenme gelirdi şimdi böyle oldu ğögüslerimde hala ağrı yok
Furqane2002 kuzum sen yarın sabah kan ver ya da yanında erken test varsa onu yap mutlaka
simgennur0 simgecim hayırlı olsun canım bu testi 10. Görüşüm galiba artık kam testi ver de netleşsin ☺️😂
nununundunyasi yarın sabah test yapıcam🥹
Furqane2002 etiketle benii unuturum işten güçten. Çok heyecanlıyım senin adına 🥹🥹🫶🏻🫶🏻 inşallah olacak
Papatyaa2
@simgennur0 😂😂 yaa harbiden 10 ayrı post açtığınn yetmezmiş gibi birde milletin postuna atıyorsun git kan ver hep bareber rahatliyalım gerçi en son kan vericem dedin ama onun resmini daha göremedik bi 10 postta ordan gelir😂😂hahah
Kubhar-21 ay yok verdim şimdi 1 saate çıkar
nununundunyasi verim kan bekliyorum
simgennur0 hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
- Düzenlendi
nununundunyasi ya pozitv çıkmadl ama🥹bir az daha bekliyeyim belki stressten olmuyo
Furqane2002 kaç gün geçti kuzum
nununundunyasi uygulama bat 3,4 gösteriyordu
Furqane2002 bekle canım daha erken senin için geçmesini bekle. Elindeki erken gebelik testi mi
nununundunyasi şimdi yine varmı ilk başlardamı oluyor akıntı canım