Furqane2002 Kızlar adet günüm bat 3 ama beyaz sıvı madde geliyo ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hamilelik ola bilirmi?
Lykiav Furqane2002 adet oldunuz mu. Olmadiysaniz test alıp yapın. Ben adet olmadım o gün yaptım pozitif gördüm
nununundunyasi Furqane2002 bebişim ben yumurtlamada bile doğru düzgün akıntı görmedim ama hiç görmediğim kadar beyaz akıntı gördüm afedersin her lavaboya gidişimde görüyordum beyaz akıntıyı belirgin bir belirti 🙏🏻🙏🏻
Papatyaa2 simgennur0 simgecim hayırlı olsun canım bu testi 10. Görüşüm galiba artık kam testi ver de netleşsin ☺️😂
Furqane2002 nununundunyasi daha test yapmadımki ama kan ne için vereyim bende lavaboya gidnce peçeteye geldiğin görüyorum,her ay adet günü lekelenme gelirdi şimdi böyle oldu ğögüslerimde hala ağrı yok
nununundunyasi Furqane2002 kuzum sen yarın sabah kan ver ya da yanında erken test varsa onu yap mutlaka
Kubhar-21 Papatyaa2 @simgennur0 😂😂 yaa harbiden 10 ayrı post açtığınn yetmezmiş gibi birde milletin postuna atıyorsun git kan ver hep bareber rahatliyalım gerçi en son kan vericem dedin ama onun resmini daha göremedik bi 10 postta ordan gelir😂😂hahah
nununundunyasi Furqane2002 etiketle benii unuturum işten güçten. Çok heyecanlıyım senin adına 🥹🥹🫶🏻🫶🏻 inşallah olacak