Bebekkk00 Kızlar 9 haftalık hamileyim ama iki üç gündür eşimle sürekli tartışıyoruz ve ben kendimi tutamıyorum ağlıyorum bağırıyorum çağırıyorum o an gözüm görmüyor hiç birşeyi kendimi kaybediyorum ama çok kötü oluyorum sonradan bebeğime bişey oldumu iymi diye çok korkuyorumm.😔
Kelebek1_ Bebekkk00 hormonlardan oluyor tabi ama yine de kendini kaybetme yani stres de bebeğe zarar verir hissediyor onlarda içeride kötü etkilenmesin daha minicik ama olur olmaz her şeye ağlardım bende annelik zor 🥲
Bedihauslu Bebekkk00 bebeginiz iyidir bende aynı durumdayım hamileyken eşimden görünürler bana adam nefes alsa batar kavga ederim o derece 2 tane daha çocuğum var onlara asla sesim yükselmez ama eşime Allah ne verdiyse saldırırim elimden gelse bir kaşık suda boğmak isterim hamile değilken hiç birseyim yok ama hamileyken gözüme görünmesin
iremd-1798 Bebekkk00 olmaz canım Allah ımın izniyle bende aynı durumdaydım hatta ben bardak tabak fırlatıp kırıyordum beni o hale getirdiler ama çok şükür bebeğim 21 haftalık. Sen yine de kendine dikkat et bebeğini düşün ❤️
Kelebek1_ Bebekkk00 iyidir iyi kötüyü düşünmeyin asla hormonal şeyler oluyor mutlaka yani kolay şeyler değil yaşadıklarımız yaşayacaklarımız rabbim onları koruyor 💞🙏🏼
Tip1_anne Bebekkk00 iyidir iyidir bende o haftalarda aşırı gergin ve ağlak bi tiptim sinirden zıpladım ağır kaldırdım vs farkında bile değildim yani . Sinirlenmemeye dikkat edin gerçekten . Bende aşırı korktum düştü mü bişi mi oldu vs vs ama Allah a şükür elhamdülillah bişeyimiz yok ama siz daha küçüksünüz hiç boşverin bi kaç haftaya geçicek
Bebekkk00 @sakinanneee3 Ya öfke kontrolüm var heraldee anlık oluyor böyle gözüm görmüyor kendimi kaybediyorum karşımda kim olursa olsun ama damarıma basıyorlar yemin ederim böyle olmasını bende istemiyorum bebeğim iymidir bilmiyorum😔
Bebekkk00 @Kelebek1_ İnşallah İydir çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Rabbim onları korusunnn 🤲
Kelebek1_ Bebekkk00 amin tüm yavrucuklarımızı onlar melek bizlere emanet 🙏🏼 Sizde çok strese sokmamaya çalışın kendinizi
Bebekkk00 @Kelebek1_ İnşallah başarırım daha fazla stres yapmak istemiyorum çünkü çok korkuyorum inşallah sağ salim bı şekilde kavuşuruz Rabbim her adimimizda her harektimizde korusunn meleklerimizii🥹
Merymee 17 haftalık hamileyim hala o durumdayım kocam ve iki oğlum sanki üstüme üstüme geliyorlar zaten sinirli yapıda biriyim ama hamilelik mahvetti beni 🥲
Bebekkk00 @Merymee Tam olarak demek istediğim bu aynısı varyaaa böyle kendimi kaybediyorum zaten sinirliydimm bende daha da beter oldumm bagiriyom çağırıyom elim ayağım titriyor ama sakinleşincedee pişman oluyom bebeğime bişey oldumu diyee çok korkuyorum
Bebekkk00 @Bedihauslu Aynı bende öyle oldum öldürsemm rahatlamamm deli oluyorum böyle kendimi kaybediyorum bağırıyorum ağlıyorumm bebeğin İydir kelimesi beni o kadar rahatlatiyor ki teşekkür ederim.
Bebekkk00 @iremd-1798 Maşallah canım benim çok teşekkür ederim cidden içimi çok rahatladınızz Sağ Salim kavuşuruz bebişlere İnşallah 🤲
iremd-1798 Bebekkk00 inşallah canım benim sinirlerine hakim olamıyorsun çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım bir kaç defa saldırdım sahasını da yapacaktım zor tuttum kendimi sende bebeğin düşün balım bu günler geçiyor ❤️
Bebekkk00 @iremd-1798 Canımsın yaaa cidden beni anladığın için ve içimi çok rahatlattın yani sinirlerine hakim olamayan busuru insan var delisin diyor böyle damarıma damarıma basıyor anlayış 0 cidden ama bundan sonra bebeğimi düşüncem umursamicam ve çok teşekkür ederimm Allah razı olsun 🥰❤️
iremd-1798 Bebekkk00 Amin Rabbim hepimizden razı olsun ❤️ içinde tutma stres bebeğe daha çok zarar verir ama bağırırken ya da saldırırken dikkat et ben en son k.v üzerine atlayacaktım da o gün çok bağırdım çok eşya kırdım diye daha yapmiyim dedim durdum 😅 bağır ama kendine hakim olmayı da bil. Ters bir hareket yapmamaya özen göster. Hiç bir şey eş dost o bu senden ve bebeğinden değerli değil ☺️☺️