Kanama alanim var kizlar keseye yakın bir gece hastanede kaldim igne progestan ve serum aldim, progestani gunde 3 defaya cikardi doktorum yasayanlar var mi yazin paylasalim korkuyorum cok
6+6 kanama alani
Bizde de o haftalarda kanama alanı görmüştü doktor, biz hastanede yatmadık sadece progestan kullandım fitil olarak, kanaman olabilir demişlerdi ama olmadı çok şükür şuan 15 haftalığız. Ben de çok korkmuştum, doktor dikkat et demişti sadece ben korkudan WC harici kalkmıyordum genelde yatıyordum. Size de Allah şifalar versin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🙏
MeAy
Kanamanız regl kanaması gibimi
Bnde de var progestan kullanıyorum bnde
littlechick damla seklinde ara ara oluyordu hastanede kaldim dun gece sadece 1 damla gördüm baska yoktuu
MeAy
Çok şükür o zaman yerleşme kanaması olma ihtimali daha yüksek. Doktorunuzun verdiği progestan fitili kullanın kesiyor kanamayı
littlechick bende kanama alani var amaa yerlesme degil saniyorumm
MeAy kanama alanı büyük mü yoksa küçük mu örnek verebilir misiniz nesne olaral
MeAy
Pardon ben görmemişim o zaman bol bol yatıp dinlenmeniz lazım ben 13. Haftada regl kanaması gibi kanama gördüm kanama alanım var 10-15 gün yatıcaksın sadece tuvalet için kalkacaksın dedi. 5 tane progestan 1 tane prolukton vuruldum şimdi fitille devam ediyorum günde iki tane kanamam durdu.
littlechick aman masallahh hic bisey olmaz umarimm hersey yolunda gider iyi olun insallah
littlechick simdi kac haftalik oldunuzzz kanama alani kapandi mi onu merak ettigim icin soruyorum
Aleynadelen yani kese boyutuna yakındı
MeAy
Teşekkür ederim sizde iyi olun inşallah 🤲🏻🤲🏻 14+5 iz çarşamba kontrolüm var bakalım inşallah kapanmıştır 🤲🏻