aymir_46 muzeyyenkomurkara adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz tam olarak ben anlayamadım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
muzeyyenkomurkara aymir_46 bende adet düzensizliği vardı o yüzden bi tarih beklemiyordum 2 aydır olmuyordum ama olacakmış gibi kasık ağrısı olmuştu sonrasında test yaptım kan verdim pozitif gördüm
aymir_46 muzeyyenkomurkara maşallah rabbim isteyen herkesi müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲💕
merakli_mom Doktor bana 10 günden önce kanda görünmez 12-14 gün arasında da idrarda ancak görünür test yapma boşuna dedi. İnşallah sizinki de bizimki de pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırız hep beraber 🥰
aymir_46 merakli_mom bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizde canım cuma günü 14.gün gecikmede evde erken gebelik testi yaparım ayın 12.sindede randevum var kan testi yaparlar inşallah güzel haberler alıp birbirimize müjdeli haberler veririz🥰❤️
merakli_mom [https://mutluresim.com/images/2024/03/05/z3wAiG.jpg] kızlar sanırım hamişim ben 🥰 sizde haberler nedir
Merve-metin merakli_mom evet canım silik çizgi gözüküyor kan ver netleştir sağ sağlim artışları gör kuzum 🙏🏻 gecikmemin 7.günü hiçbişey yok dün evde test yaptım negatif randevu bulabilirsem hastaneye gidecem bu akşam hormonlarda tembellik var en azından tekrar bi baksın dr ne durumda diye
merakli_mom Gzd39 amin inşallah doktora görünüp kesinleşsin istiyorum şu an sadece. 2 gün gecikme varken kan testi verdim negatif çıkmıştı bende. Erken olabilir sizin için